The Strongest Man in the City

0
264

Sala Westlife Fitness din Bucuresti a fost pe data de 8 decembrie 2012, gazda unui eveniment inedit in lumea fitnessului si culturismului: concursul The Strongest Man in the City, organizat de Fitness Events.ro by Iulian Dinu & MensMentis, concurs care a oferit castigatorilor premii in valoare de peste 4.000 de euro.

Evenimentul s-a aflat la prima editie si si-a propus sa reuneasca intr-o competitie sportiva, iubitori si practicanti ai fitnessului si culturismului, pentru a evalua mai intai nivelul lor de pregatire fizica prin trei probe stabilite de catre organizatori, pentru a rasplati mai apoi munca celor mai antrenati, urmand a se stabili in final, un singur castigator al titlului de cel mai puternic barbat din oras.

Concursul s-a desfasurat sambata, 8 decembrie si a avut un numar de 60 de participanti. Concurentii au avut posibilitatea de a se inscrie la una, doua sau la toate cele trei exercitii propuse. Prima proba a fost cea de impins culcat cu greutatea propriului corp, proba cu numarul doi a constat in genuflexiuni plus impingerea kettelbell-ului deasupra capului, iar in cadrul celei de-a treia probe participantii au executat tractiuni la bara, cu prize departata, cu contragreutate, acestia fiind atent supravegheati si cronometrati de catre arbitrii fiecarei probe in parte. Au fost create 2 categorii de participanti, si anume categoria 1 – 85 kg ( cei care au o greutate sub 85 kg )si categoria 2 + 85 kg ( cei care au o greutate peste 85 kg ), respectate in fiecare dintre cele trei tipuri de executii.

Dintre concurenti, cei mai multi au optat pentru proba cu numarul 1 (impins culcat cu greutatea propriului corp). Premiile au constat cupe si medalii, abonamente la sala, suplimente nutritive, bauturi energizante, vouchere de infrumusetare si multe altele. Ca bonus, castigatorul concursului The Strongest Man in the City a beneficiat de un curs gratuit de instructor de fitness.

Urmatoare editie a acestui concept de evaluare a fortei practicantilor de fitness si culturism, The Strongest Man in the City, va avea loc peste aproximativ 6 luni, timp in care speram ca popularitatea acestui concurs sa sporeasca, pentru ca urmatorii participanti sa fie antrenati intr-o competitie si mai acerba, unde motivatia si ambitia de a fi cel mai bun sa devina motto-ul acestui nou eveniment, iar rasplata sa fie pe masura asteptarilor celor implicati.

Pentru detalii si inscrieri va asteptam sa accesati si sa urmariti site-ul www.fitness-events.ro, unde veti gasi informatii cu privire la cea de-a doua editie.


Castigatorii competitie sunt :
The Strongest Man In The City: – Irimia Severin 

Castigatori Proba 1 : Impins culcat cu greutatea propriului corp
> Categoria -85 kg <
– Loc I – Rosca Ovidiu [ 50 repetari ]
– Loc II – Zamant Dorin [ 44 repetari ]
– Loc III – Dughean Iulian [ 37 repetari ]

> Categoria +85 kg <
– Loc I – Foca Mihai [ 33 repetari ]
– Loc II – Magdalinis Dan [ 32 repetari ]
– Loc III – Gheorghe Adrian [ 28 repetari ] 

 
Castigatori Proba 2 : Genuflexiuni + impins kettelbell-ul deasupra capului
> Categoria -85 kg <
– Loc I – Irimia Severin [ 45 repetari ]
– Loc II – Spatarelu Ionut [ 33 repetari ]
– Loc III – Florea Valeriu [ 32 repetari ]

> Categoria +85 kg <
– Loc I – Samata Stelica [ 20 repetari ]
– Loc II – Foca Mihai [ 19 repetari ]
– Loc III – Chiper Claudiu [ 18 repetari ]
 

Castigatori Proba 3 : Tractiuni cu contragreutate [ 15 kg ]
> Categoria -85 kg <
– Loc I – Anghelache Ciprian Narcis [ 15 repetari ]
– Loc II – Stanescu Razvan [ 13 repetari ]
– Loc III – Dughean Iulian [ 12 repetari ]

> Categoria +85 kg <
– Loc I – Vasile Bogdan [ 17 repetari ]
– Loc II – Gheorghe Adrian [ 12 repetari ]
– Loc III – Bajanescu Razvan [ 10 repetari ]

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here