The Strongest Man in the City

0
491

Afla cine este cel mai puternic om din oras!

Pe data de 8 decembrie Bucurestiul va afla raspunsul la intrebarea „Cine este cel mai puternic barbat din oras“. CompetitiaThe Strogest Man in the City isi propune sa puna la incercare pasionatii de fitness si bodybuilding din Bucuresti pentru a afla raspunsul.

Evenimentul este organizat de Iulian Dinu – instructor fitness/aerobic, personal trainer, kinetoterapeut si preparator fizic avand o experienta de peste sase ani in domeniu. Locatia unde iubitorii de fitness isi vor masura fortele este sala Westlife (Sos. Panduri Nr. 71).
Modul prin care aptitudinile fizice ale competitorilor vor fi testate este o noutate in domeniu, acestia trebuind sa participe in trei probe diferite dupa cum urmeaza:
1.Impins la pectorali cu greutatea propriului corp
2.Tractiuni cu contragreutate
3.Genoflexiuni cu impingerea kettelbell-ului deasupra capului

In afara de prima proba, celelalte doua vor avea doua categorii de greutate, respectiv 70-89, 99kg si 90-100+ kg, astfel incat toti participantii vor avea sanse egale. Dupa executarea exercitiilor, se vor alege cinci castigatori de la fiecare proba, iar acestia vor ajunge in finala.
Punctul culminant al evenimentului este executarea exercitiului numit Man Maker, care solicita toate grupele de muschi si au un grad de dificultate extrem de ridicat. Competitorii vor avea la dispozitie doua minute pentru a efectua cât mai multe repetitii, iar castigatorul va primi titlul de Strongest Man in the City.

Taxa participant: 15 ron
Taxa spectator: 5 ron

Premiile sunt in valoare de peste 4.000 euro.
Castigatorul titlului de The Strongest Man In The City castiga un curs de instructor fitness oferit de ABC Fitness.

Inscrierile sunt obligatorii pe: www.fitness-events.ro

Mai multe informatii pe:
www.iuliandinu.ro
www.personaltrainerstudio.ro
www.fitness-events.ro

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here