The Distinguished Gentlemans Ride, un eveniment din suflet, pentru bărbați

0
1969
The Distinguished Gentlemans Ride

Scopul evenimentului “The Distinguished Gentlemans Ride” a fost strângerea de fonduri pentru lupta împotriva cancerului de prostată și, începând cu anul acesta, fondurile au fost direcționate și pentru bolile mintale, afecțiuni de care sunt afectați o treime dintre bărbați.

Peste 1300 de bărbați mor zilnic și, anual, în jur de 307.000 din cauza acestei afecțiuni.

Așadar, în 25 septembrie, au participat peste 80 de motocicliști îmbrăcați elegant, reușindu-se o strângere de fonduri mult mai generoasă decât cea de anul trecut.

A fost ediția cu cei mai mulți participanți, cu fondul cel mai mare strâns și cu sufletele cele mai mari.

Răzvan Buzoianu, organizator al evenimentului “The Distinguished Gentlemans Ride”, ne spune că, la nivel global, s-au strâns peste 3.4 milioane de dolari și continuă să se doneze până la sfârșitul lunii octombrie.

Au participat 50.000 de rideri din 503 orașe si 90 de țări.

Targetul de anul acesta este de 5 miioane de dolari. Doar în Bucuresti am reușit să strângem fonduri mai mari decât Rusia, Ungaria, Grecia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Columbia, Taiwan, Turcia și decât țările est europene, asiatice și africane.

Am avut o plimbare excelentă, de bun simț, și, cu siguranță, am mai reușit să schimbăm și percepția ușor alterată despre motocicliști datorită felului în care ne-am costumat și felului în care ne-am comportat în trafic și nu numai.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here