Tenis în scop caritabil

0
201

 

Sîmbătă, 25 iunie 2011, începînd cu ora 09.30, la Clubul Diplomatic din București, va avea loc finala turneului caritabil Tennis for People, desfășurat sub înaltul patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Margareta a României.

Singurul eveniment caritabil de tenis strînge fonduri vitale pentru cei 45 de copii defavorizați din Centrul Comunitar Generații, unul dintre programele socio-educaționale ale Fundației Principesa Margareta a României. Centrul oferă o masă caldă, suport educațional, consiliere psihologică și alte servicii pentru copii și familiile din care provin.
“Astăzi, mai mult ca oricînd, mă dedic continuării muncii în folosul celor aflați în nevoie. Sînt mîndră de rezultatele pe care fundația le-a avut în cei 20 de ani de existență și profund îndatorată față de toți cei care ne-au sprijinit să ne îndeplinim misiunea: donatori, sponsori, voluntari și prieteni dedicați, care ne înțeleg cauza și ne oferă ajutorul!”, a declarat Alteța Sa Regală.

În cadrul evenimentului, alături de jucători provenind din rîndul top managerilor unor importante companii și ambasadori acreditați la București, vor juca Ruxandra Dragomir, ajunsă, în perioada cînd activa ca jucătoare, pe locul 15 în topul WTA, și Lucian Viziru, fost jucător de tenis și vedetă de televiziune.

Competiția se desfășoară pe parcursul a trei zile, 23, 24 și 25 iunie, incluzînd meciuri de simplu și de dublu mixt. În ultima zi a evenimentului are loc finala și meciul demonstrativ al prietenilor fundației. Principesa Margareta și ASR Principele Nicolae al României vor fi prezenți atît la eveniment, pentru a onora ceremonia de premiere, cît și la cocktail.

www.fpmr.ro

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here