Suunto a lansat o nouă colecție de ceasuri pentru exploratori

0
265

Producatorul finlandez de ceasuri Suunto a lansat o nouă colectie de modele unice, pentru călătorii și aventură, special adresate celor născuți să exploreze, în magazinul Splend’or din Baneasa Shopping City. Având o mentalitate bazată pe curiozitate, antreprenoriat și asumarea de riscuri, Suunto, impulsionează întreaga lume spre progres.

Primul ceas lansat în colecția Suunto World, modelul Suunto Kailash, a fost denumit după muntele sfânt tibetan, Kailash. Acest vârf venerat, înalt de 6000 m, nu a fost niciodată escaladat, dar puternica sa prezență continuă să îi uimească pe cei iubitori de aventură. „Este interzis să escaladezi muntele Kailash și totuși este versantul ce emană cea mai mare energie și care inspiră alpiniști aventuriei de peste tot”, spune sportivul spaniol Kilian Jornet, votat în 2014 Aventurierul Anului de către National Geographic. Muntele Kailash este simbolul chemării sacre de a ne atinge potențialul uman. Această chemare este demonstrată de atleți precum Kilian și de către cei care încearcă să își depășească limitele în domenii precum știință, tehnologie și afaceri și care devin, astfel, reprezentanți de seamă ai progresului omenirii.

SS021815000_WorldCollection_Kailash_Copper_ST_F_TravelDays_M_Neg

Încă de la fondarea companiei Suunto, în urmă cu 80 de ani, producătorul finlandez de ceasuri s-a aflat mereu în fruntea multor inovații care au dus la unele dintre cele mai remarcabile aventuri; de la busole până la computere pentru scufundari și ceasuri sport. Suunto Kailash continuă tradiția Suunto de calitate, inovație și fiabilitate.

„Designul ceasurilor Kailash este definit de puritate și modernism”, afirma Timo Yliluoma, designer pentru Suunto Kailash. „Detaliile premium, reprezentative pentru ceasurile Suunto, completează o formă discretă și clasică”. Dispunând de un bezel realizat din titan de înaltă calitate, acest ceas extrem de ușor este echipat cu geam safir, carcasă rezistentă la factori externi și o curea din silicon. Detaliile suplimentare includ un buton 7R realizat din safir cristal.

Descoperă în magazinul Splend’or Baneasa Shopping City, universul plin de aventură, SUUNTO.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here