‚Stretched and Unstressed’ – un eveniment pentru corp și suflet

0
327
Stretched and Unstressed

Stretched and Unstressed a reunit laolaltă nutriţionişti, practicanţi yoga, unii dintre cei mai apreciaţi master traineri de fitness şi yoga, dar şi bloggeri şi jurnalişti.

„La Stretched and Unstressed am abordat teme care ne preocupă în mod cotidian. Am vorbit despre echilibru pentru corp şi suflet prin îmbinarea dintre practică sportivă, respectiv yoga, şi nutriţie. Concret, am luat parte la o demonstraţie de yoga şi am aflat cum o putem introduce în viaţă noastră de zi cu zi, şi la un workshop de gătit raw vegan. Cei prezenţi la eveniment au avut ocazia să-i cunoască pe unii dintre cei mai apreciaţi master traineri ai şcolii, ghizi de seama pentru un stil de viaţă sănătos. În cadrul evenimentului am anunţat oficial primul festival de Yoga din România, Yoga Festival, care va avea loc în perioada 19-20 noiembrie 2016.” a declarat Veronica Alexe, Co-fondator Fitness Scandinavia.

Stretched and Unstressed

Yoga pentru corp şi suflet cu Denis Dochioiu

Începutul unei călătorii de descoperire a practicii yoga este un moment deopotrivă frumos şi special. O dată cu prima clasa de yoga începi să explorezi şi să înţelegi mesajele yoga, astfel încât să descoperi propriul ritm şi echilibrul unic. Denis Dochioiu, Master Trainer în cadrul cursului de Indian Yoga organizat de Fitness Scandinavia, spune că yoga trebuie îmbrăţişată cu braţele şi mintea deschise şi ne îndeamnă să nu pierdem din vedere frumuseţea de a fi începător, căci doar prin practică se câştigă experienţă, iar ceea ce contează este însăşi călătoria spre dobândirea echilibrului.

Tensiunea emoţională este uşor de depozitat în corpul nostru, mai ales în zona umerilor şi a soldurilor. Atunci când practicăm yoga, aceste zone încep să se elibereze şi tot ce înseamnă furie şi agitaţie sunt eliminate, creând spaţiu pentru echilibru şi iubire. Denis Dochioiu ne invită să descoperim yoga şi în cadrul claselor de la Yoga Festival, primul festival de Yoga din România, organizat de Fitness Scandinavia în perioada 19-20 noiembrie. 2016.

Stretched and Unstressed

Nutriţia, un periplu către un sine mai bun

Valentina Frangu, mama a 3 copii, corporatistă şi pasionată de raw-food, crede că alimentaţia raw este un periplu fantastic, care ne conduce către o mai bună cunoaştere a sinelui. Nutriţia adecvată asigura organismului nostru dozele de macronutrienti şi micronutrienti care conlucrează pentru o stare de bine şi promovează sentimentele pozitive. Propunerile Valentinei Frangu pentru un meniu ar include pateu de mazăre cu avocado, paşte de dovlecel cu sos marinară
şi crumble de migdale cu vişine. Cei îndrăzneţi pot pregăti şi branzica de caju cu ruccola, icre de amaranth şi pastă de turmeric.

Cristina Toma şi Gabriela Nedelea, Master Traineri ai cursului de nutriţiei organizat de Fitness Scandinavia, atrag atenţia asupra importanţei unei nutritii adecvate pentru prevenirea afecţiunilor şi ne sfătuiesc să alegem întotdeauna fructe şi legume de sezon, pe care să le includem în stilul nostru de viaţă. Alături de activitatea fizică, inclusiv Yoga, nutriţia contribuie activ la menţinerea unui stil de viaţă sănătos.

Stretched and Unstressed la Yoga Festival

Toţi iubitorii de yoga, ai sportului şi ai unui stil de viaţă sănătos sunt aşteptaţi la Yoga Festival să descopere yoga, că practică fizică, dar şi că modalitate de relaxare, de eliberare de stres şi energizare. Clasele din cadrul Yoga Festival sunt destinate atât începătorilor, deoarece ne dorim să oferim o alternativă la variantele clasice de mişcare, dar şi celor avansaţi, care vor putea experimenta tehnici noi şi vor practică yoga alături de maeştri recunoscuţi la nivel naţional şi internaţional.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here