Street Heroes Lucky 13 – cocktail fresh de cultură urbană

0
205

Muzică, sporturi extreme, breakdance, graffiti, lifestyle și street wear, toate vor fi mixate anul acesta în cel mai tare cocktail urban marca Street Heroes, susţinut de burn Energy, partenerul principal al evenimentului.
Invitații speciali internaționali și cei mai fresh artiști locali pregătesc mixul muzical de hip-hop, reggae, drum&base, trap și underground folclor sub numele Street Heroes Non Stop Party. Printre artiștii prezenți la festival se numără Hucci (UK), SOOM T, Konchis și Patricia Panther din Renegade Masters Crew (UK), iar dintre cei locali vor fi prezenți DOC, Deliric1, Vlad Dobrescu – C.T.C., Subcarpați, Dragonu aka47 și Gojira & Planet H.


Premii de 3.000 euro
Pentru dance floor-ul de la Street Heroes sunt pregătiți peste 100 de băieți și fete care să se înfrunte în concurs spre uimirea publicului și a celorlalți participanți. Nici eroii străzilor nu sunt uitați: pe ei îi așteaptă un mega perete de graffiti pentru a colora intrarea în arenă.
Pentru cei mai extremi dintre ei sunt puse la bătaie premii în valoare de 3.000 euro.
Ciprian Dicu, organizator, spune despre Street Heroes că „cea mai cool tabără în care ai fost vreodată, comprimată în 24 de ore full-armed cu delicii; e locul în care se adună toți fresh-makerii locali, tineri care, cu energia și pasiunile lor, creează viitorul, fiecare are libertatea să se exprime cum își dorește: unii vin pentru muzică, alții sunt sportivi sau fac graffiti, unii dansează, iar alții sunt styleri“.

 

Burn 2

Burn 1

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here