(P) Sportivele României îi îndeamnă pe elevi să participe la Bucharest 10k&Family Run

0
501
Bucharest 10k&Family Run

Sportivele de talie mondială ale României îi îndeamnă pe copiii și adolescenții din școlile bucureștene să participe la cursele gratuite din cadrul Uniqa Asigurări Bucharest 10k&Family Run!

Laura Badea, Viorica Susanu și Valeria Răcilă van Groningen, sportivele de talie mondială – au mers astăzi 14 martie în școlile din București pentru a promova practicarea sportului în rândul copiilor și a-i invita pe aceștia să se înscrie la cursele gratuite din cadrul Uniqa Asigurări Bucharest 10k&Family Run, care se va desfășura pe 2 aprilie. Campioanele olimpice au fost însoțite de către Oana Năstase, director general Bucharest Running Club

Delegația a vizitat două licee din București, Școala Finlandeză și Liceul Gheorghe Lazăr.

Despre UNIQA Asigurări Bucharest 10k& Family Run

Alflat la cea de-a doua ediție, UNIQA Asigurări Bucharest 10k& Family Run îmbină performanța – prin cursa de 10 kilometri (10km Individual și Ștafeta Coca-Cola) acreditată și inclusă în calendarele internaționale – cu distracția în familie, prin Crosul Familiilor, la care familiile – copiii, părinți, bunici, frați, surori, cumnați, veri și nepoți – sunt invitate să parcurgă 3,9 km în jurul Palatului Parlamentului, urmate de Cursa Adolescenților, Cursa Copiilor și Cursa Bebelușilor. În paralel toți participanții sunt invitați în Piața Constituției la activități sportive și distractive.

Crosul pentru Copii și Părinți lansează o provocare pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani care iau startul grupați pe categorii de vârstă și sex (5-6. 7-8, 9-10 și 11-12 ani, fete și băieți) alături de părinți. La Cursa Bebelușilor se întrec viitorii maratoniști, care încă nu merg, dar se târăsc 4,2 m. Astfel, micutii vor lua parte la primul lor “antrenament oficial” pentru maratonul pe care, speram, il vor alerga atunci cand vor fi mari.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here