Spellground – A must-sea festival

0
317

Cu vânzări cumulate de peste 2 milioane de exemplare în toată lumea, Editors a ars repede etapele: de la trupa de facultate la panteonul legendelor muzicii britanice. De la primele piese de referinţă, „Bullets”, „Munich” sau„Blood”, până la cel mai recent single devenit hit, „All The Kings”, acordurile inedite şi stilul vocal inconfundabil semnat de Tom Smith au spus lumii sus şi tare: Editors sunt incomparabili.

Cei trei scoţieni de la Biffy Clyro ne-au şocat, încântat, revoltat şi activat să le punem albumele pe repeat. Cu influenţe care variază de la Metallica la Rush sau Pixies, trupa şi-a sedimentat locul în topul celor mai complexe apariţii ale începutului de secol. Piese precum „Many of Horror”, „Mountains” sau „Biblical”” au cucerit fani din multe sfere muzicale şi le-au câştigat băieţilor un bine-meritat titlu de Best British Band la NME Awards din 2013.

Schimbarea vine cu şi mai multe veşti bune: camping exclusiv Spellground cu vedere la mare şi ieşire la plajă în Năvodari, transport gratuit cu double-decker între toate zonele pe toată perioada festivalului (pe baza brăţării de acces), pachete de cazare la hotel cu abonament Spellground inclus (disponibile în curând), sporturi nautice, show-uri inedite de video-mapping şi multe alte surprize. Toate aceste argumente ale schimbării sunt dublate şi de considerente de securitate legate de zona Capidava: infiltraţiile recente în sol cauzate de creşterea apelor Dunării şi restricţiile impuse de statutul de arie protejată (cu posibilităţi restrânse de intervenţie vizavi de acoperirea cu pietriş a terenului, construire fundaţie, amenajare).

Electro Stage se reconfigurează pentru a face loc şi mai multor experienţe live; urmează noi anunţuri. Fanii muzicii electronice vor petrece trei zile pe plajă alături de: Fritz Kalkbrenner, Dennis Ferrer, Soul Clap, Wolf + Lamb, Pillowtalk, Nick Monaco, Doctor Dru, Aquarius Heaven, Chopstik & Johnjon, Andre Hommen, Life on Planets.

hartageneralaspellgroundConstanta-navodari

Cei care şi-au cumpărat deja bilete şi, din motive obiective, nu pot ajunge la noul Spellground, pot solicită recuperarea contravalorii biletelor începând cu dată de 29 iunie, urmând paşii de pe site.

Ultimele 5000 abonamente la preţul de 295 lei vor fi puse în vânzare pe http://www.eventim.ro, în reţeaua de distribuţie Eventim sau pe http://www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate cu Bilete.ro şi în magazinele Germanos. Flash-sale: Biletele de o zi, la preţul special de 130 lei, vor fi puse în vânzare de astăzi până pe 15 iulie. La intrare, în ziua evenimentului, biletele vor fi disponibile la preţul de 185 lei.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here