Slabeste sanatos cu pachetul SuperSilueta de la ColonHelp!

0
225
Vrei sa scapi de kilogramele in plus, sa-ti recapeti energia si pofta de viata? Esti in cautarea unei diete care sa dea rezultate fara infometare si fara sa-ti dea metabolismul peste cap? Acum exista pachetul SuperSilueta), care te ajuta sa ai o silueta perfecta, fara sa-ti pui in pericol sanatatea!
 
Pachetul contine suplimentul de fibre ColonHelp si ceaiul de slabit SilhouetteHelp. Asociind cele doua produse, vei slabi sanatos 3-4 kilograme pe luna, fara sa te infometezi si fara sa iti dereglezi metabolismul. 
 
Atentie! A slabi mai mult de 4-5 kilograme pe luna poate fi periculos pentru sanatate. Pot aparea tulburari metabolice si chiar asa-numitul efect yo-yo: kilogramele pierdute rapid se vor pune la loc imediat ce ai renuntat la cura.
 
ColonHelp si SilhouetteHelp se completeaza si se sustin reciproc in cura de slabire. Fibrele solubile din ColonHelp reduc absorbtia grasimilor la nivel intestinal, astfel incât tot ce mâncati va fi degresat intr-o mare masura. Se stie ca persoanele cu tendinta de ingrasare au un metabolism mai lent. Ei bine, fibrele insolubile accelereaza tranzitul intestinal si metabolismul. In plus, fibrele ColonHelp reduc pofta de mâncare si dau satietate. Ceaiul SilhouetteHelp asigura aportul de lichide necesar actiunii fibrelor si, in acelasi timp, reduce pofta de dulce si accelereaza arderile.
 
ColonHelp si SilhouetteHelp nu contin senna sau crusin, iar pierderea in greutate este un proces natural si sanatos! ATENTIE! Majoritatea produselor de detoxifiere si slabire de pe piata contin senna si crusin, plante laxativ-purgative foarte puternice, recomandate doar pentru consumul pe termen scurt, deoarece pot irita intestinele si pot da dependenta. In plus, EMEA (European Medicines Agency) a incadrat senna si crusinul in rândul plantelor cu grad ridicat de risc pentru sanatatea consumatorilor. 
 

 

 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here