SILVA prezinta Transylvania Open Squash

0
194

Esti pasionat de squash si ai peste 18 ani? Inscrie-te la primul campionat open de squash!

Campionatul de squash care se va desfasura in doua etape, in perioada 17 – 25 noiembrie 2012, cu participarea a 8 orase din Transilvania. Finala turneului va avea loc pe un teren de squash mobil din sticla, intre 24 si 25 noiembrie, in Iulius Mall din Cluj Napoca.

Prezentat de SILVA si organizat de Asociatia Pro Squash Romania, Transylvania Open Squash este un campionat de squash pentru amatori care se adreseaza barbatilor rezidenti in Romania, care au implinit varsta de 18 ani.

Cluburile de squash participante in campionat sunt: Arad – Gemi Sport, Baia Mare – DruRelax, Bistrita – Aqua Schreiner, Brasov – WePlay, Cluj Napoca – Squash Club, Oradea – World Fitness, Sibiu – Activ Squash si Timisoara – Squash Club Timisoara.

Inscrierea in campionatul Transylvania Open Squash este gratuita si se poate face pe site-ul www.prosquash.ro sau direct la unul dintre cluburile participante. Etapa locala se va desfasura in sistem de grupe, in perioada 17-18 noiembrie 2012, simultan in toate cele 8 orase. Primii 4 clasati din fiecare oras se vor califica in finala campionatului.

Etapa finala se va desfasura in perioada 24-25 noiembrie, la Cluj Napoca, pe un teren de squash mobil din sticla special amenajat in Iulius Mall. Desfasurarea unei campionat de squash pe un teren de squash mobil din sticla este o premiera pentru Romania. In urma unui sistem de joc eliminatoriu, dintre cei 32 de finalisti se vor stabilindu-se castigatorii concursului care vor primi premii in valoare de peste 1.800 euro. Arbitrajul etapei finale va fi realizat de catre Dl. Pawel Winiarczyk, arbitru acreditat la Federatia Polona de Squash. Invitatii de onoare ai evenimentul sunt Dl. Pavel Sladecek, campion national in Cehia in 2009 si Dl. Michal Reid, campionul national polonez in 2012, care vor organiza un meci demonstrativ.

www.prosquash.ro
 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here