Serialul Costume inspira creatorii de moda

0
220

Descopera colectia capsula Suits by Sarto, creata dupa serialul de succes Costume

In cadrul evenimentului Suits, Cocktail After Business a fost prezentata colectia capsula Suits by Sarto, inspirata din serial si adaptata mediului autohton. Alex Dragan si Alex Moise, fondatorii Sarto, au explicat importanta vestimentatiei de business si pe tot parcursul evenimentului, secvențele din serial au exemplificat trimiterile catre eticheta si regulile dress code-ului. De la eveniment nu au lipsit avocații Mike si Harvey, personajele principale ale serialului care au prezentat publicului piesele principale.

Colectia capsula Suits by Sarto pune accentul pe atentia orientata catre detalii, materiale fine, adecvate purtarii zilnice cat si ceremoniei si pe congruenta intre personalitatea, ocupatia si hobby-urile celui care poarta costumul si haina pe care o imbraca.

Colectia se adreseaza persoanelor tinere si energice, aflate la inceput de cariera, care adopta un stil tineresc si dinamic, exact ca Mike Ross, unul dintre protagonistii serialului Suits. In egala masura se adreseaza si barbatilor care au deja un statut social si au nevoie de o prelungire a personalitatii lor, adoptand un stil power business, exact ca Harvey Specter, avocatul din serialul Suits.

Costume (Suits) este difuzat in fiecare sambata, incepand cu ora 22, la EuforiaTV.
 

sarto.ro

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here