Semimaraton Gerar

0
204

Foto: Antonia Georgescu, art-photography.ro/ Semimaraton Gerar

Semimaratonul Gerar, aflat in acest an la cea de-a treia editie, a devenit un eveniment de traditie printre alergatorii din România.

Cursele se desfasoara cu „casa inchisa“, dar poti merge sa-ti incurajezi prietenii sau sa dai o mâna de ajutor la organizare. Sunt necesari voluntari in zilele de sambata 26 ianuarie si duminica 27 ianuarie. Mai multe detalii pe http://gerar.ro/voluntariat.

Peste 500 de alergatori si pasionati de miscare vor lua startul la cele doua probe: cros (3,6 km) si semimaraton (21 km). Proba de cros este destinata participantilor individual, in timp ce proba de semimaraton este o proba pe echipe care se adreseaza echipelor formate din câte trei alergatori.

Competitia se va desfasura in data de 27 ianuarie 2013, in Campusul Universitatii Politehnica. Startul se va da la ora 10.00 a.m. la proba de semimaraton si la ora 12.30 la cros. Durata totala estimata a celor 2 probe va fi de aproximativ 3,5 ore.

Organizat de catre Asociatia Club Sportiv RO CLUB MARATON impreuna cu Facultatea de Inginerie Electrica din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti, in parteneriat cu Universitatea Politehnica Bucuresti si Asociatia Bucharest Running Club, are drept scop promovarea alergarii in aer liber, in orice conditii meteorologice.

gerar.ro

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here