Sărbătorește Oktoberfest cu stil

0
204

Blu Oktoberfest aduce la București toate ingredientele necesare pentru a recrea atmosfera exuberanta a Oktoberfest-ului din Munchen: peste 3.500 de litri de bere Hofbräu (berea oficială Oktoberfest), mesele lungi de lemn amplasate în corturile tradiționale alb-albastru, cântecele formației Tiroler Alpenkavaliere și fetele îmbrăcate în tradiționala rochie „Dirndl“.

Festivalul a început pe 23 septembrie și se va desfășura pe parcursul a șase zile, până pe 28 septembrie, în grădina interioară a hotelului Radisson Blu din București.

Oaspeții se vor bucura de o varietate de peste 40 de specialități autentice bavareze pregătite de către un bucătar autentic german Bernd Kirsch, Executive Chef la hotelul Radisson Blu din București. Meniul include preparate precum Bratwurst, Land Jäger, Pfaelzer Spiesbraten, Schweine Haxen, Knödeln, Spaetzle, Sauerkraut, Bretzel sau delicioasele deserturi precum ștrudel cu mere și sos de vanilie sau turta dulce.

Berea servita la Oktoberfest este special brasată pentru eveniment, fiind mai tare și mai acidulata decât cea obișnuită, ceea ce produce și faimosul „gulerul“ de spumă.

Meniul costa 99 lei și include bufet deschis bavarez.

 Rezervările pot fi făcute la tel. 021.311.90.00.

 

_DSC7956c

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here