România a jucat finala mică la turneul Curling Open Romania

0
213

 România a jucat finala mică la turneul Curling Open Romania desfășurat în acest sfîrșit de săptămînă, organizat de Federația Romînă de Curling și susținut de Men’s Health, eveniment ce s-a desfășurat pe Pationoarul Olimpic din Brașov.

 

Alături de naționala de fete și de băieți a Romîniei, la Curling Open au participat echipe din: Serbia, Croația, Ungaria, Polonia și Danemarca. Sistemul de joc a cuprins 4 runde de calificare și o rundă de finale.

 

Echipa Ungariei a cîștigat turneul de Open, urmată de Danemarca și de Croația. Danemarca a avut în componență pe vicecampioana mondială Camilla Jensen.

 

Romania a participat la Curling Open-ul de la Brașov cu trei echipe: două de băieți , una alcătuită din Allen Coliban, Bogdan Colceriu, Bogdan Tăut, Ștefan Bodea, Adrian Panaitescu, și cealaltă din Larențiu Lenghel, Mihai Mardare, Liviu Brandușa, Ștefan Bodea. Echipa de fete a fost compusă din Crina Novac, Daiana Colceriu, Diana Butucea, Bianca Neagoe , Ruxandra Dica.

 

„Sperăm ca acest eveniment să fie primul dintr-un lung șir de turnee de curling organizate în România. Ne-a onorat atît prezența unor echipe importante din lumea curlingului, cît și interesul manifestat de numărul mare de participanți la sesiunile de instruire pentru public.” a spus Allen Coliban, președintele Federației Române de Curling.

 

Peste 200 de brașoveni au putut experimenta jocul de curling în sensiunile speciale dedicate publicului, în care au beneficiat de instruire și echipament pus la dispoziție în mod gratuit de către membrii Federației.

 

www.curlingopen.ro

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here