“Triathlon Series”, primul board game de triatlon din România!

0
348

“Triathlon Series” este un “turn based game”. Ești un triatlet amator, ce încearcă să găsească timpul necesar pentru a se antrena, precum și pentru a-și găsi starea mentală și energia de care are nevoie ca să ducă la bun sfârșit competiția cu un rezultat cât mai bun.

Îți antreneazi skillurile sportive necesare (înot, ciclism, alergare), dar și pe cele interne (energie, mindfulness) și ești pus în situația de a-ți stabili strategia și de a alege modalitățile potrivite pentru a valorifica oportunități pe care ți le oferă diverse evenimente, într-un anumit moment.

Alegerile, felul în care îți gestionezi resursele de timp, îți dozeazi energia și îți menții motivația la un nivel ridicat, la fel ca și nivelul de pregătire fizică, au influență directă asupra performanței tale pe durata competiției și fac diferența în clasament. Dacă te antrenezi susținut, îți construiești inteligent tacticile și știi să faci echipă cu tine însuți, ai șansele cele mai mari să urci pe podium.

Se spune că triatlonul nu construiește caractere, ci le pune în valoare

Jocul este construit pe ideea că ai în tine puterea necesară să faci față competiției.
Cu fiecare antrenament, devii o versiune mai bună a ta, iar fiecare energie inteligent dozată te ajuta să răspunzi provocării de a-i depăși pe ceilalți și, înainte de toate, pe tine însuți.

“Find your Inner TRI” este ceea ce “Triathlon Series” te îndeamnă și te susține să faci, fie că ești sportiv amator, iubești sportul sau pur și simplu vrei să-ți petreci timpul cât mai cool, atunci când ești împreună cu prietenii.

"Triathlon Series"

Cum funcţionează jocul?

Triathlon Series este un joc de strategie în care participanţii, triatleti amatori, se antrenează pentru a participa la un triatlon. Jocul este format din 2 etape: management şi probele de triatlon. În prima, acumulezi resurse şi le foloseşti că să îţi creşti competenţele şi să le aduci la cel mai bun nivel.

Performanţele tale depind de nivelul de pregătire fizică pentru cele 3 probe – înot, ciclism, alergare – şi în egală măsură de felul în care îşi dozezi energia, îţi dezvolţi motivaţia internă şi mentalitatea de învingător.

Pe măsură ce valorifica mai inteligent oportunităţile şi evenimentele apărute, atleţii îşi dezvoltă skillurile sportive – de la o valoare minimă (roşu), până la nivelul de maximă performanţă (verde). Urmează cursa propriu-zisă, structurată că la un triatlon real – cu tranziţii şi probe sportive – unde felul în care te-ai pregătit până atunci contează.

Personal trainerii cu care lucrezi îţi potenţează skilurile, iar mentorii tăi îţi cresc încrederea în ţine şi nivelul de mindfulness. Poţi influenţă felul în care curge timpul pentru ţine şi pentru ceilalţi, până la intrarea într-o proba.

Îţi dozezi energia echilibrat, că să parcurgi cât mai rapid o tranziţie. Te menţii în formă competitivă până la sprintul final. Îţi pui în valoare toate resursele interne, accelerezi şi ocupi o poziţie de top în clasamentul final. TriathlonSeries se poate juca în 2-4 jucători, iar timpul de joc în formulă de completă de participanţi este de aproximativ 90 de minute.

Un joc destinat oamenilor pasionați de mișcare

Triathlon Series este un joc despre skilluri, energie şi mindfulness, potrivit a fi jucat după orice cursa care presupune competiţie cu alţii şi cu ţine însuţi.

După un antrenament simplu, făcut la sala, după triatlonul pe care tocmai l-ai încheiat sau alături de prieteni.

Dincolo de tema de inspiraţie (triatlonul), jocul este potrivit pentru acei oameni care iubesc sportul şi mişcarea şi se antrenează pentru un stil de viaţă sănătos.

“Triathlon Series”, primul produs profesionist de acest fel dezvoltat la nivel european, este disponibil pe www.afterracegames.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here