Patru principii pe care le-am învățat de la Cesar Millan, dresorul de câini

0
955
Cesar Millan

Am urmărit cu fidelitate show-urile lui Cesar Millan și am preluat câteva sfaturi importante pentru relația cu câinele meu. Iată câteva dintre ele:

  1. Un câine care are o rutină de exercițiu zilnic este un câine ce poate fi antrenat ușor. Este esențial să îți faci timp (ideal dimineața) pentru o plimbare alertă de 30-45 minute cu el
  2. Orice câine poate deveni agresiv, dar, indiferent de rasă, responsabilitatea pentru manifestarea lui îi aparține stăpânului.
  3. Dresajul unui câine nu înseamnă să îl oprești să facă ceva ce nu-ti place, ci să îl înveți să facă altceva în schimb (de pildă, e esențial să-l înveți să-și roadă jucăriile sale, și nu pantofii tăi, mobila sau prizele). Înainte a-l dresa, stabilește ce vrei de la câinele tău. Fă o listă rezonabilă cu ce ți-ar plăcea să facă (comportamente dezirabile) și ce îți displace la comportamentul lui.
  4. E important să fii constant. Dacă nu îți place că sare pe tine când te vede, spune-i să stea de fiecare dată când o face, până când înțelege. Gestul de a-l mângâia din când în când, după ce sare pe tine, va produce confuzie în mintea lui și nu va ști ce vrei de fapt de la el.

Cesar Millan

Dacă vrei să afli mai multe idei folositoare, participă la show-ul lui Cesar Millan la București, ce va avea loc pe 21 martie 2017, la Sala Polivalentă din București. Biletele au fost puse în vânzare pe myticket.ro, dar vor putea fi achiziționate și în ziua evenimentului, de la casa de bilete a Sălii Polivalente.

Pretul acestora sunt cuprinse între 100 de lei și 425 de lei pentru adulți, iar copiii beneficiază de o reducere de 50% pentru biletele din categoria 3 si 4.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here