Participa la Conventia Internationala de Fitness editia a 7-a by Fitness Scandinavia

0
376
fitness

Toti pasionatii de fitness sunt invitati sa se antreneze impreuna in cadrul unui dintre cele mai mari si apreciate evenimente de fitness din Europa. Prezentatorii de top la nivel international va vor pune corpul in miscare pe cele mai noi trenduri din lumea fitness-ului.

Inarmati-va cu echipamentul de fitness, voie buna si cu o atitudine pozitiva pentru a face un “turneu” al lumii fitness-ului intr-un weekend.
Nu este nevoie sa fiti instructori autorizati pentru a putea participa. Tot ceea ce va trebuie sunt o atitidune pozitiva si echipamentul de fitness.

Conventia Internationala de Fitness, in perioada 22-23 aprilie 2017

La finalul lunii aprilie, pasionatii de fitness se vor putea antrena alaturi de zeci de presenteri internationali din Italia, Grecia, Spania, Anglia, Suedia, Australia, Argentina si Grecia, dar si Romania.

Specialistii in fitness vor prezenta publicului ultimele noutati din industrie (antrenament functional): Bosu, Circuite, HIIT, Insanity, Speed & Agility, Total Body, Plyometricworkout, Indoor Cycling, Aerobic, Dance& Step, Pilates, Body & Mind, Boot, AMP, Stret Ching. Conventia va aduce in fata iubitorilor fitness-ului cele mai apreciate si populare concepte ale industriei: Fight Club (Anglia), Body Art (Germania), SFT (Grecia), Kangoo Jumps (Elvetia), Steel programes (Argentina), Functional Shape (Romania), Corex, Zumba, Aqua Shape, Indoor, Cycling, Ultimate Pilates (Romania), Limitless (Romania), Rebound etc.

In sectiunile dedicate trainerilor puteti gasi descrierile claselor din cadrul evenimentului.

Presenteri de top la Conventia Internationala de Fitness by Fitness Scandinavia

Sasha Oshkin – Rusia

Presenter international, coreograf de street dance, dansator, actor, model stilist, creator al propriului stil “Aero New Style”, castigator al premiului “Cel mai bun Presenter Rus al anului 2015”, castigatorul competitiei internationale “Rookie of Russia 2017”, castigator al “Mentos Dance”, castigator al premiului “Fitness Professional 2008 – Alegerea publicului”, membru al unei celebre tupe de break-dance “FreezOut”, unul dintre fondatorii, coreografii si dansatorii proiectului “Jack’s GARRET”.

Printre clasele pe care ni le prezinta merita mentionate Aero New Style, Step New Style sau House Dance for All.

Alessandro Oliveri – Italia

Alessandro este unul dintre presenterii de top din Italia si a prezentat in Conventii din intreaga Europa inca din anul 2000. Alessandro are peste 14 ani de experienta in industria fitness-ului si in tot acest timp a creat diverse programe de antrenament din cele mai populare si de succes.

Este mandrul proprietar al unei Sali de fintness din Palermo, numita “One Fitness Club” si este organizatorul uneia dintre cele mai mari conventii din Italia, numita “One Fitness Convention”.

In cadrul Conventiei Internationale de Fitness 2017 va sustine clase precum Step’n Action, Function-ale sau Fusion.

Troy Dureh – Marea Britanie

Troy este in prezent unul dintre instructorii de top in fitness in UK, cu o experienţa care depaseste 14 ani. El ţine masterclass-uri in faţa a mii de oameni la conventii din intreaga lume. Troy este din Londra, Anglia si este cautat de branduri sonore si dorit in cercurile de celebritaţi. El este producatorul programului inovativ de dans Body Boot-Camp, cunoscut in intreaga lume.

FIGHT-KLUB™ BAG BOX 1, FIGHT-KLUB™ BAG BOX 2 si FIGHT-KLUB™ KHAI-BO sunt clasele cu care ne pune la incercare Troy Dureh.

Stefano Crocetta – Italia

Mereu in lumea sportului, Stefano Crocetta a pornit cu artele martiale si a realizat victorii importante la nivel national si international. De asemenea, este un adept al calariei si cross-ului in toate domeniile de sport. Dupa cariera in artele martiale, s-a dedicat exclusiv salii de fitness, studiind intens si aprofundand cunostintele sale in disciplinele de muzica, in Pilates, body-building si apoi in management sportiv.

In momentul de fata, el este presenter in multe tari din intreaga lume, in care prezinta master class-uri si workshop-uri de step, aerobic, programe pentru conditionarea musculaturii si Pilates. Creator de program de instruire si al marcii intregistrate Body in Motion, Stefano este constant in cautarea unor metode inovative de antrenament. Pe langa asta, el mai este coordonator si manager al IFA (Asociatia Fitness italiana).

PILATES MAT-WORK si PILATES FLOW MOTION sunt doua exemple de clase cu care ne vom delecta la Conventia Internationala de Fitness 2017.

Beko Kaygee – Anglia

Ca si presenter international si master trainer, Beko Kaygee a promovat sportul, sanatatea si starea generala buna de mai bine de 20 de ani. Programele sale acopera o gama variata de activitati, precum dansul, artele martiale si metodele holistice, in acelasi timp implementand ideea ca sportul trebuie sa fie distractiv si accesibil pentru oricine.

Printre nenumaratele programe create de Beko, amintim de Yoga Vibes™, Capoeira Fitness (UK), Tribal Yoga, Bollywood Groove, Dynamic Chi Yoga, Tribal Jam, ‘Bend it With Beko’ si ‘Blade’ (antrenamentul inspirat de filmul “Blade”), toate acestea dezvoltandu-se o data cu a sa cariera ca si director al programului F3 Fitness, fondator al Academiei  F3 Tai Chi & Chi Kung si in prezent punand bazele scolii de yoga F3.

Beko a lucrat pentru multi dintre providerii de educatie in fitness din UK ca si trainer, fiind de asemenea si prezentatorul oficial al programelor ChiBall Method™, Fite2Fite™ si Budokon™.

Aparand si scriind intr-o multitudine de reviste de specialitate, Beko s-a remarcat si in DVD-urile fitness si tutorialele online ale unor renumite programe ca Fitpro™, Jumpy Bumpy™, The Fitness Industry Group si Gymcube™.

In prezent, presenter sponsorizat Reebok, Beko lucraza ca si asistent director pentru  Budokon™ Yogic Arts, Martial Arts si Living Arts Programmes din UK.

Sa ne alaturam trainerului international la clasele de Holistic chi kung, Classical yoga, Budokon® yoga primary series sau African Caribbean dance

Inregistrare

Cursurile sunt dedicate atat amatorilor, cat si profesionistilor din domeniu, instructorii care pot deprinde ultimele tehnici in materie de fitness de la antrenori internationali de renume.

Programul complet al Conventiei se gaseste pe pagina oficiala a Fitness Scandinavia School (www.fitness-scandinavia.ro). Programarile se pot face foarte simplu, accesand sectiunea inregistrare, unde puteti bifa cursurile la care doriti sa participati.

Noutatile pot fi urmarite si pe pagina de Facebook a evenimentului – Conventia Internationala Scandinavia Fitness 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here