(P) Romanian Executive Summit 2017 – Lumini și Umbre în Leadership

0
507

Să fii lider înseamnă, de cele mai multe ori, să stai în lumină. Dar orice lumină creează o umbră dacă nu există o lumină compensatorie. Poți să le gestionezi corect, ca lider, ca să-ți pui în valoare echipa și organizația?

”Lumini și Umbre în Leadership” este tema ediției a treia a Romanian Executive Summit (RExS) în București, un eveniment pentru managerii de top din România, organizat pe 8 noiembrie 2017 la Stejarii Country Club. Romanian Executive Summit, un concept unic de coaching pentru liderii care își doresc o reinventare, este organizat de Comunitatea Liderilor Inspirați, un spațiu de dialog și reflecție inovator pentru profesioniști cu funcții C-level din Romania: CEO, COO, CFO, Managing Partner, General Manager, Director Marketing, Directori HR, Business Partner ș.a m.d.

Deja consacrat pe piața autohtonă a coaching-ului profesionist drept o experiență profundă și inedită în același timp, summitul își propune și de data aceasta o abordare neconvențională a liderilor din mediul de business la cel mai înalt nivel din România. Evenimentul este structurat în 4 workshop-uri care vor facilita discuțiile și îi vor provoca pe cei participanți să intre în jocul perpetuu de lumini și umbre din actul de leadership, din patru perspective diferite:

  • “EU”, susținut de Ștefan Andrei;
  • “ECHIPA”, susținut de Madi Rădulescu;
  • “ORGANIZAȚIA”, susținut de Mihai Stănescu;
  • “NOI”, susținut de Rodica Obancea.

Cei patru executive coach de top din România vor susține workshop-urile interactiv, iar intervenția lor se va concentra pe modul în care participanții pot să descopere potențialul propriei persoane, dar și a membrilor echipei, individual sau în ansamblu, precum și capacitatea propriei organizații de a se poziționa în lumina potrivită în mediul de business.

Biletele pentru evenimentul din București, Lumini și Umbre în Leadership pot fi achiziționate în regim early bird până pe 9 octombrie 2017.

Detalii suplimentare și informații despre înscrieri aflați AICI, accesând site-ul oficial.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here