(P) Nume de cod: Spionul de Noiembrie

0
243

Cunoscut drept Nume de cod: Spionul de Noiembrie, Peter Devereaux (Pierce Brosnan) este un fost agent CIA, extrem de periculos şi bine antrenat, care în loc să îşi pregătească retragerea discretă din activitate, acceptă o ultimă misiune. Trebuie să o protejeze pe Alice Fournier (Olga Kurylenko), un martor cheie capabil să divulge adevărul din spatele unei conspiraţii, care timp de câteva decenii a distrus numeroase vieţi.

Ceea ce Peter nu ştie însă este că tocmai această misiune îl transformă într-o ţintă pentru cel care până nu demult îi era cel mai bun prieten, David Mason (Luke Bracey), unul dintre cei mai valoroşi oameni ai CIA-ului.
În momentul în care toţi încep să suspecteze existenţa unei scurgeri de informaţii în interiorul agenţiei, pentru Devereaux nu mai există nicio regulă şi nicio persoană în care să mai poată avea încredere.

Cu un scenariu care are la bază best seller-ul internaţional ,,There Are No Spies”, semnat de Bill Granger, Nume de cod: Spionul de Noiembrie este un film despre elita spionajului internaţional, în care provocările constante şi jocurile de culise sunt ridicate la rang de artă.

Titlul original: The November Man
Titlul în limba română: Nume de cod: Spionul de Noiembrie
Gen: Thriller, Acţiune
Regia: Roger Donaldson
Scenariul: Michael Finch, Karl Gajdusek, Bill Granger
Producători: Sriram Das, Beau St. Clair
Distribuţia: Pierce Brosnan, Luke Bracey, Olga Kurylenko, Will Patton
Casa de producţie: The Solution
Limba: Engleză
Lansare în România: 10.10.2014

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here