(P) Le Petit Festival de Bucarest septembrie 2017

0
512

The Festival that change the ordinary into extraordinary

Le Petit Festival de Bucarest  își anunță a doua ediție anul acesta cu intenția clară de a prelungi vara și de a preîntâmpina nostalgia estivală de care suferim în fiecare an, organizatorii fiind inspirați de #summertimesadness feelings.

Le Petit Festival de Bucarest va reuni din nou oameni frumoși, cosmopoliți, veseli, acei  #socialfreaks, persoane care apreciază muzica și lineup-ul anunțat, adoră petrecerile și nu ratează nicio ocazie de a fi alături de prieteni sau de a-și face cunoștințe noi.

Le Petit Festival de Bucarest este festivalul urban-cool, dar intim (sunt așteptați 3.000+ participanți), un eveniment de social networking, dar live, în pași de dans care ne va introduce într-o lume relaxată, boemă și detasată de zilele obișnuite. Este festivalul care îți redă sau continuă energia verii, îți asigură vibe-ul stării de bine și al libertății, stare în care fiecare face ce dorește și care îți aduce prietenii în același loc pentru o zi și o noapte de socializare și dans sub cerul liber.

Coloana sonoră a poveștii este susținută de ambasadori ai iubirii transmisă prin muzică, respectiv câțiva membri ai celebrului label CREW LOVE (https://www.facebook.com/crewlove.us/) dar și de apreciații rezidenți ai petrecerilor Nuit Sociale și nu numai, Bubble Boy și Nadoo.

Acestea fiind zise, pregătiți-vă pentru nu mai puțin de 10 ore efervescente de dans, pe 8 spre 9 septembrie între orele 06pm – 04am în ritmuri muzicale old-school uptown boogie, funk și deep house.

Se zvonește că organizatorii vă pregatesc și un secret after-party după orele 04am așa că asigurați-vă că dezbateți subiectul cu prietenii voștri în timpul petrecerii pentru a continua dansul pana la răsăritul soarelui.

Si pentru că # musiquedélicieuse, #lejoiedevivre, #libre #socialisation #decorationsspeciales #bohemechic  #particommeunpro sunt ingredientele perfecte pentru o petrecere  memorabilă, suntem convinși că ne vom regăsi la Le Petit Festival de Bucarest la fel de energici și puși pe dans ca și anul trecut!

Cum am mai spus : „Le monde est trop Petit pour ne pas se rencontrer au Petit”.

Accesul este restricționat și se va face doar pe baza brățărilor/biletelor achiziționate în avans. Acestea vă permit intrarea atât în zona Festivalului Le Petit cât și la secret after-party.

Biletele  se pot achiziționa:

*Fizic –  urmărind punctele de întâlnire anunțate periodic de organizatori pe pagina oficială a evenimentului:  https://www.facebook.com/events/1514386131954812/

 

*On-line – de la www.kompostor.ro, accesând pagina https://www.kompostor.ro/evenimente/6982-le-petit-festival-de-bucarest.

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here