(P) Cu Philips Multicooker devii Master Chef

0
323

Orice ar face, gadgeturile sunt aici si ne schimba viata in fiecare zi tot mai mult. Totul e digital, totul se misca rapid, cu viteza unui click pe un pad. Locul gadgeturilor nu mai e de mult doar la birou.
Si cum sunt folosite in fiecare zi si ne ajuta sa realizam cu usurinta lucruri care inainte erau complicate, Philips vine cu un gadget care schimba totul in bucatarie: multicooker-ul care a impartit gatitul in programe automate. Ai la dispozitie 12 programe de gatit, 22 de setari de temperatura si 6 moduri de preparare: iaurt, fierbere, gatire la aburi, coacere, prajire sau fierbere inabusita. Panoul de comanda digital e user-friendly si te ajuta sa te transformi din user in chef.

Functiile express cooker-ului de la Philips sunt simple si rezultatele din cele mai variate. Selectezi modul de preparare si functia iar gadgetul lucreaza pentru tine. De la mic dejun la dulciuri, de la aripioare picante la ciorba, express cooker-ul schimba complet gatitul. Iti alegi meniul, stabilesti programele si un bucatar experimentat gateste pentru tine fara sa dai comanda la niciun restaurant. Traditional sau chinezesc? Prajitura sau crema de zahar ars? Tu alegi si multicooker-ul isi foloseste programele de gatit.

Mai mult, pentru ca nu ai mereu timp sa pregatesti ingredientele chiar inainte de a lua masa, poti selecta optiunea de slow cooking. Pregatesti totul inainte de a pleca la job si slow cooker-ul va pregati o masa delicioasa si sanatoasa care e gata exact cand te intorci. Daca ai intarziat, functia de pastrare cald nutritiva tine alimentele proaspete 24 ore: cand procesul de preparare se incheie, gadgetul trece automat pe modul de pastrare la cald. Astfel, slow cooker-ul te ajuta sa iti pregatesti mese sanatoase ca la mama acasa.

In plus, daca intreaga experienta in bucatarie te convinge ca si tu poti gati retete de competitie culinara, Philips Multicooker te ajuta sa experimentezi. Cu fiecare reteta poti invata cum sa combini aromele, cum sa obtii gustul perfect al fiecarui preparat. Cu fiecare reteta reusita vei fi tot mai aproape de a afla de unde vine zicala conform careia cei mai iscusiti bucatari sunt barbatii.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here