(P) 69 de motive pentru care să vezi filmul Slujnica

0
434
Slujnica

Povestea se concentrează pe două femei care ajung să îi manipuleze pe cei care doresc să le manipuleze. Sookee este angajată în serviciul moștenitoarei Hideko, care trăiește o viață retrasă pe o proprietate luxoasă, cu unchiul ei extrem de dominant.

Sookee păstrează însă un secret: este o hoață de buzunare recrutată de un șarlatan care se dă drept conte. Slujnica îl ajută să o seducă pe frumoasa moștenitoare și totul merge conform planului până la un punct, când între cele două femei se leagă o relație plină de erotism.

Iată motivele pentru care trebuie să îl vezi:

  1. Filmul e mai bun decât orice film erotic pe care l-ai văzut. Dacă te-au încântat filmele” 50 de umbre ale lui Grey” sau ” Nimfomana” nu rata acest film.
  2. Are scene erotice, explicite, dar care nu sunt puse acolo la nimereală. Nimic nu e gratuit, doar de dragul unei epatări regizorale.
  3. Avem de-a face cu un Din cap până în picioare. Cui nu îi plac astfel de filme?
  4. Are elemente de horror și S&M, care condimentează povestea.
  5. Spectatorul devine detectiv. Trebuie să facă față suspansului și tensiunii și să urmăreacă indicii delicioase ca la final să exclame”aha”.
  6. Actrițele au o frumusețe covârșitoare și chimia dintre ele este impecabilă.
  7. Coloana sonoră, care te poartă printr-o varietate de sentimente.
  8. Filmul este sofisticat și în același timp, entertaining. Inserțiile de umor, ce-i drept negru, sunt absolut ingenioase.
  9. Regizorul este nimeni altul decât controversatul Park Chan Wook, autorul filmului ”OldBoy”.

Slujnica

Ți-am dat 9 motive, care fac cât cele 60 promise.

Conform Hollywoodreporter, Slujnica (The Handmaiden) este cel mai vândut film coreean din istorie. Acesta a fost distribuit în 175 de țări și a întrecut recordul producției” Expresul Zăpezii/ Snowpiercer”, avându-i avut în distribuție pe Tilda Swinton și Chris Evans. Slujnica a fost nominalizat la Palme d`Or, iar pentru scenografie a primit ”Vulcan Award” în cadrul Festivalului de Film de la Cannes 2016.

Se anunță temperaturi ridicate în sălile de cinema: Movieplex Plaza România, Cinema City Afi Cotroceni, Cinema City Park Lake, Hollywood Multiplex București Mall, Union, Cinegrand, Elvira Popescu din București, Cinema City și Cityplex din Constanța, Cinema City din Timișoara, Line Cinema din Targoviste, CineGrand din Botoșani, Cinema One din Brașov, Cityplex din Brașov, Florin Piersic și Victoria din Cluj, Patria din Craiova, Sergiu Nicolaescu din Tg. Jiu, Dacia din Piatra Neamț si Bistrița.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here