Oaza de bine din inima Bucurestiului

0
245

Imagineaza-ti ca exista un magazin in care poti gasi tot ce iti doresti ca sa ramai in forma, cu experti care te ajuta sa-ti construiesti un colt wellness in propria casa. Descopera magazinul Technogym, de pe strada Luterana numarul 2

Cu o suprafata de peste 115 metri patrati, magazinul Technogym satisface toate nevoile stilului de viata sanatos si reflecta stilul sic si optimizat care a devenit sinonim cu acest brand. Conceptul a fost dezvoltat de cunoscuta companie italiana de arhitectura Studio Sgroi, cea care a creat toate magazinele si showroomurile Technogym din lume, avand ca punct forte crearea remarcabilului magazin New York, amplasat pe Strada Greene numarul 70, in Soho.

Bucura-te de multifunctionalitate
Produsele Technogym nu sunt doar echipamente de fitness, ci elemente de design interior, obiecte de arta, care se integreaza perfect in cele mai bune hoteluri, birouri, cluburi, rezidente si centre spa din intreaga lume. Cele mai bune exemple sunt Kinesis Personal, Run Personal, Recline Personal si Cross Personal, produse proiectate de renumitul arhitect Antonio Citterio.

Run Personal a fost prima banda de alergat cu conectare la Internet: VisioWeb integrat, un ecran intuitiv, sensibil la atingere, cu interfata multimedia care permite utilizatorilor sa-si citeasca e-mailurile si sa acceseze site-urile favorite.
Kinesis Personal readuce omul in centrul atentiei. Multumita tehnologiei brevetate FullGravity Technology, care permite o miscare 3D naturala si o abordare centrata pe om, ofera peste 200 de exercitii pentru antrenament, in mai putin de un metru patrat.
Recline Personal are interfata multimedia VisioWeb care elimina orice scuza pentru a nu te antrena. In plus, scaunul ergonomic conceput de Vitra asigura mentinerea unei posturi corecte pe toata durata antrenamentului.
Cross Personal este echipamentul care transforma antrenamentul intr-o experienta multisenzoriala.

Gama Forma Line a fost conceputa ascultand nevoile directe ale utilizatorilor finali. Produsele cardio din Linia Forma au dimensiuni reduse, iar suportul pentru iPad/tableta/smartphone te ajuta sa-ti dedici timpul intereselor personale, pastrandu-ti motivatia pe durata antrenamentului.

Iti poti programa o intalnire la Magazinul Technogym oricand, 7 zile pe saptamana, sunand la 021 311.17.73 sau scriind un e-mail la [email protected]

 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here