O româncă a câștigat titlul de Miss Fitness Universe

0
216

În urmă cu doi, românca a câștigat marele premiu, iar acum i-a cucerit din nou pe americani, acordându-i titlul suprem la categoria profesioniști.

„A fost o competiție foarte strânsă, toate concurentele (58 din întreaga lume) am fost foarte aproape ca valoare și prestație. M-am pregătit singură pentru această competiție privind coregrafia exercițiului, programul de alimentație și dozarea antrenamentelor. Cred că atitudinea mea, siguranța și eleganța cu care mi-am prezentat numărul mi-a adus titlul pentru a doua oară, de data aceasta la o categorie grea“, a declarat fericită Anca Bucur, Miss Fitness Universe 2013.
În 2011, românca a devenit pentru prima dată Miss Fitness Universe, după ce s-a remarcat dintre 100 de concurente. „Am putut trece la categoria profesioniștilor alături de alte nouă concurente, ca urmare a concursului câștigat acum doi ani. La categoria profesioniști  participă doar cele care au mai câștigat o competiție importantă în ultimii doi ani, cum a fost și în cazul meu, 2011 Fitness Universe Miami“, a mai explicat Anca Bucur, care face sport de când se știe. „La trei ani am început balet, la opt ani gimnastică aerobică, iar la 18 ani mi-am transformat pasiunea în meserie. Iubesc ceea ce fac. Sunt dedicată mișcării, sportului și energiei pozitive și nu am să mă opresc aici“, spune ea.
Pe Anca o găsești în sălile World Class Health Academy.

image(1) 

 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here