Moonlight Breakfast la „Rising Icons”

0
240

Grey Goose, The World’s Best Tasting Vodka, a continuat seria de evenimente „Rising Icons” cu un concert live Moonlight Breakfast miercuri, 28 noiembrie 2012, in Loft.

La nivel global, Grey Goose Entertainment desfasoara un proiect pentru televiziune, „Rising Icons”, un concurs de talente care propune publicului opt tineri muzicieni in fiecare sezon, concerte cu public si interviuri pe subiecte intime, astfel incat la finalul sezonului sa poti recunoaste aparitia unui nou star.

In Romania, Grey Goose propune un concept inspirat din demersul Grey Goose Entertainment, care va oferi publicului o serie de evenimente, ce presupun intalnirea cu un tanar artist aflat la inceput de drum.
Evenimentul Rising Icons de miercuri seara a adus in lumina reflectoarelor trupa retro-electro Moonlight Breakfast care este compusa din Bazooka (tobe, clarinet), Christie (voce, sampler), Adița (pian, chitara, sampler) si Printzu (contrabass, chitara).

Moonlight Breakfast este cel mai fresh proiect electro romanesc, care a debutat anul trecut cu un sound ce a reusit sa capteze atentia unui public larg si divers intr-un timp relativ scurt. Muzica lor este un mix de soul, jazz, dance, electro si multe alte influențe care te poarta pana in anii ’40.
  

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here