Mirela Cabero, artista Cat Music Spain, este finalista Eurovision Spania 2017

0
326

Spania şi-a anunţat deja finaliştii Eurovision Song Contest, iar Mirela Cabero, una dintre artistele label-ului Cat Music Spain, este printre cei 6 concurenţi care participa în cadrul finalei Objetivo Eurovision.

La o luna de când a fost lansat, label-ul Cat Music Spain face un pas important şi intră, alături de Mirela, în finală Eurovision Song Contest Spain cu single-ul “Contigo”

Piesa “Contigo” este compusă de către Tony Sánchez-Ohlsson, Isaac Luque, Ander Pérez şi produsă de către Ovi Jacobsen (reprezentantul României la Eurovision în 2010 şi 2014), alături de Isaac Luque şi Brynjard Buvarp Misvær, în studiourile Happiness Production şi Kemper Music.

Mirela Cabero şi-a început cariera încă de la o vârstă fragedă, când a participat la Eurovision Junior şi are deja 12 ani de activitate muzicală. Recent, Mirela a participat că ambasador al Mr. Gay Spain şi a înregistrat imnul, pe care l-a cântat în cadrul evenimentului Orgullo Gay de Madrid 2016.

În urmă cu o lună, Cat Music, cea mai importantă casă de discuri din România şi un jucător important al industriei muzicale internaţionale, a fost primul label din România care a deschis o filială internaţională – Cat Music Spain. Odată cu lansarea label-ului Cât Music Spain, a fost lansat şi primul artist din portofoliu – Jorge Gonzalez.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here