Mesaj către toți IT-iștii: Log out, Shut down, Go run! Se apropie Crosul F-Secure Step by Step 2017

0
396

Infodesign, în parteneriat cu F-Secure, organizează cea de-a patra ediție a Crosului F-Secure Step by Step. Evenimentul are loc sâmbătă, 24 iunie 2017, începând cu ora 8.30, în Parcul Tineretului din București.

Sub deviza Log Out, Shut Down, Go Run, inițiativa este dedicată IT-iștilor, în special celor care lucrează în departamente sau firme de IT, iar participarea este gratuită.

Scopul evenimentului este promovarea unui stil de viață sănătos, prin sport, în rândul celor care lucrează în IT – un domeniu provocator, captivant, dar care, din cauza lipsei de activitate fizică, poate duce la sedentarism și la o serie de probleme de sănătate.

Amabasador al evenimentului este nimeni alta decât Gabriela Szabo, multiplă campioană olimpică și internațională la atletism. În plus, va prezenta și va anima atmosfera cunoscutul actor Vasile Calofir, va alerga alături de tine fotbalistul Nana Falemi, iar încălzirea va fi făcută, și în acest an, de antrenorul Claudiu Porof.

Și asta nu e tot. Primele 500 de persoane înscrise beneficiază de kituri gratuite și de noul număr al revistei Men`s Health.

Spune DA distracției prin mișcare și participă la cros, individual sau împreună cu colegii și prietenii tăi, optând pentru cursa de 3 km sau pentru cea de 6 km. Înscririle se fac pe site-ul www.f-secure.ro.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here