Men’s Health – ghid de antrenament 2014

0
371

De la antrenamente personalizate şi ştiinţa muşchilor până la diete care îţi vor revoluţiona felul în care te hrăneşti, Ghidul de antrenament 2014 îţi oferă tot ce ai nevoie pentru ca tu să îţi transformi radical stilul de viaţă.

Flotări, fandări, ramat – pe acestea şi multe altele le incluzi frecvent în antrenamentele tale. Însă, dacă faci mici îmbunătăţiri în execuţia lor, vei dezvolta mai multă masă musculară şi vei scăpa mai uşor de grăsime. Ţi-am făcut o listă cu 18 schimbări care îţi vor duce performanţele la un alt nivel.

Cercetătorii au descoperit misterul vindecării leziunilor sportive, îmbunătățirii posturii și al construirii unui corp mai puternic, mai rapid, mai atletic. Secretul stă ascuns în tine și îți va schimba pentru totdeauna percepția asupra musculaturii.

Chiar dacă te antrenezi cu regularitate, experţii te avertizează că există riscul să te îmbolnăvești din cauza lipsei de… mișcare. Din material „Condamnat să stai pe scaun“ vei afla cât de mult te afectează munca la birou şi cum să reduci riscurile la care eşti expus.

Ce zici de nişte exerciţii care te ajută să faci sex mai bine? Sunt chiar cele din stretching-ul de după antrenament. Noi am selectat șase dintre ele şi îți garantăm că vei avea mai multă flexibilitate în dormitor – pe viață.

Împreună cu nutriţioniştii noştri am creat un ghid simplu de urmat care include şapte obiceiuri alimentare inteligente, un plan nutrițional potrivit fiecărei decade din viața ta și, ca bonus, „ziua în care vei mânca fără cusur“ – totul pentru a te ajuta să-ți transformi (definitiv) trupul.

Dacă încă nu ai ajuns în cea mai bună formă a vieţii tale, avem soluţia: cele mai eficiente exerciții care topesc grăsimea. Deoarece se bazează pe o tehnică ce îţi permite să lucrezi mai mult într-un timp mai scurt, aceste mişcări „șterg“, asemenea unui burete, chiar şi luni întregi de delăsare – în doar 30 de zile.

Ştii că fibrele sunt bune şi că nu trebuie să-ţi lipsească din alimentaţie. Însă, de câte feluri sunt și în ce cantitate trebuie să le consumi s-ar putea să te surprindă. Descoperă adevărul despre fibre şi s-ar putea să îţi refaci lista de cumpărături.

Prețul unul Ghid de antrenament Men’s Health este de 12,99 lei.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here