Men’s Health – ediția de septembrie

0
317

Testează secretele de nutriţie şi antrenamentele celui mai în formă bărbat din lume. Cristiano Ronaldo ne-a povestit cum poţi fi cel mai bun în tot ce faci şi care este planul lui pentru un six-pack perfect definit.

De la gemetele tale cu care trezești vecinii până la suspinele prin care-ți aprobă mesajele obscene pe care i le șoptești, femeia e ochi și urechi. Te învăţăm cum să faci (și mai mult) scandal, iar ei să îi placă şi mai tare!

Poți să mănânci pâine chiar şi când eşti la dietă, dacă alegi o variantă cu mai puține calorii. Iar pâinea cu maia nu e doar cea mai sănătoasă opțiune – întâmplător, e și cea mai gustoasă.

Câteva momente de pasiune se pot transforma în luni întregi de tratamente sau chiar abstinenţă. Află de la un medic urolog cum să identifici simptomele a şase urmări neplăcute ale sexului ocazional şi ce măsuri trebuie să iei.

Adus din spatele blocurilor în fața a milioane de fani, baschetul 3×3 este unul dintre cele mai explozive și rapide sporturi cu mingea. Membrii echipei naţionale a României îţi arată cum acest sport te ajută să devii mai puternic şi mai agil şi să te distrezi la antrenamente.

Te-ai întrebat vreodată „Cum slăbesc rapid?“ Şi noi. Tocmai de aceea am vorbit cu experţi în nutriţie, iar ei ne-au răspuns la nouă întrebări frecvente despre pierderea în greutate.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here