Men’s Health – Ediția de martie 2015

0
324

În martie, Men’s Health îți oferă acces în exclusivitate în culisele celui mai revoluționar antrenament de fitness – Insanity –, care promite să te facă să depui efort maxim apelând la toate resursele tale. Rezultatele te vor uimi chiar și pe tine. Vei afla totul despre acest program-minune de la creatorul său, Sean T.

Poate că ai încercat diferite variante de mic-dejun și încă n-ai găsit-o pe cea care să te facă să te dai jos din pat mai repede. Îți propunem 14 rețete delicioase cu vedeta plină de proteine a oricărei gustări matinale – oul.

Află de la Daniel Osmanovici cum e să alergi un maraton. Urmează sfaturile lui și pregătește-te pentru cursa ta de 42 de kilometri.

Dacă te-ai săturat de biroul tău și privești cu jind spre biroul șefului tău, nu trebuie decât să urmezi patru pași simpli ca să ajungi acolo. Îi găsești la pagina 78.

Calea spre o partidă de sex ca la carte. Îmbunătățește-ți postura, garderoba, etalează-ți umorul, umflă-ți mușchii și acționează. Dar până atunci citește materialul despre cele șase noi reguli ale senzualității ca să înțelegi mai pe îndelete ce anume trebuie să faci.

Și poate nu e întămplător că tocmai ți-ai cumpărat revista. Avem un material destul de complex care-ți explică cum stă treaba cu coincidențele. Care e mecanismul și de ce se întâmplă. Poate n-o să mai fii surprins data viitoare când te sună mama ta exact atunci când te gândeai la ea.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here