Men’s Health – Ediția de ianuarie-februarie 2015

0
1325

Model, actor și arhitect, Matei e pasionat de fitness încă din adolescență. Este a doua oară când participă la concursul nostru, la ediția anterioară fiind unul dintre finaliști. Ambițios din fire, Matei s-a întors în sală și a muncit și mai mult, decis ca anul acesta să impresioneze juriul – și iată că a reușit.

Tot în noul număr Men’s Health îl vei întâlni pe unul dintre cei constanți și apreciați actori români: Dragoș Bucur. Citește totul despre ultimul său film, Alt Love Building, despre aventurile lui la Hollywood, despre minunata viață de familie pe care o trăiește alături de Dana și Sofia, soția și fiica sa, dar și despre felul în care își ține sub control diabetul, boală care nu-l împiedică să aibă o viață plină și intensă.
Știm că primele luni din an sunt cele ale rezoluțiilor – așa că ți-am pregătit un antrenament special prin care să-ți construiești (sau reconstruiești) trupul pe care ți-l dorești. Indiferent dacă de Sărbători îți faci de cap sau nu, în 28 de zile vei în formă maximă.

Dacă ești preocupat de ce mănânci, află totul despre o nouă dietă – cea antiglonț, care combină grăsimile sănătoase cu postul – și învață cum să prepari cea mai bună mâncare indiană. Nu rata nici articolul care-ți va explica diferențele dintre carnea de pui provenită din ferme „industriale“ și cea de la pui crescuți „ca la țară“.

Încheie cu un material despre altruismul suprem – oameni care deci să-i ajute pe cei aflați în suferință donând un organ, în timpul vieții, fără a face asta pentru o rudă sau, poate, fără a-l cunoaște vreodată pe cel pe care-l vor salva.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here