Men’s Health – Ediție aniversară: 10 ani! – aprilie 2015

0
278

Învață de la Horia Tecău, vedeta de pe copertă, tot ce trebuie să știi despre focus, echilibru și încredere și află detalii din culisele unui antrenament de-al său. Iar dacă participi la concursul nostru aniversar, poți chiar să te antrenezi cu el timp de o oră.

Caută pe site secțiunea dedicată concursului și înscrie-te în cursa pentru unul dintre cele 10 premii pe care ți le-am pregătit.

La aniversarea primului deceniu de Men’s Health am stat de vorbă cu prieteni buni ai revistei, din diferite domenii de activitate, pentru ca tu să ai un pachet cât mai generos de sfaturi numai bune de pus în practică.

Fă-ți corp perfect și crește-ți masa musculară cu ajutorul planului de antrenament inspirat din Crossfit, de la pagina 36.

Gătește o dată, mănâncă o săptămâna. Nu trebuie să gătești zilnic ca să mănânci în fiecare zi mâncare proaspătă și gustoasă. Citește materialul de la pagina 70 și eficientizează-ți timpul petrecut în bucătărie.

Du-o pe culmile extazului. Descoperă-i punctele sensibile și află care sunt cele patru căi noi care o vor face să ajungă mai repede la orgasm.

Schimbă-ți garderoba. Urmărește îndeaproape ghidul nostru de stil ca să știi care sunt piesele-cheie ale acestui sezon, iar apoi trage cu ochiul la alegerile vestimentare ale lui Eddie Redmayne, vedeta din Ascensiunea lui Jupiter și câștigătorul unui premiu Oscar pentru pentru rolul din Teoria întregului, și inspiră-te.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here