Men’s Health a dat startul concursului Da jos Burta! 2011

0
207

Luni, 30 mai, Men’s Health a dat startul concursului Da jos Burta!2011. Opt barbati cu exces ponderal, si invitatul special, Constantin Zamfirescu din serialul “Trasnitii”, difuzat de Prima TV, s-au hotarat anul acesta sa dea jos burta cu Men’s Health.

Cei opt concurenti si vedeta Prima TV s-au intalnit astazi cu antrenorii World Class pentru primele antrenamente si au stat de vorba cu nutritionistul, Serban Damian.

“Da jos burta! a ajuns la cea de-a sasea editie si desi ne bucuram sa constatam interesul cititorilor pentru acest program, este in acelasi timp trist sa descoperim ca tot mai multi barbati tineri duc un stil de viata defectuos, care i-a condus la acumularea obezitate. Cei opt concurenti de anul acesta se incadreaza in gradul 1 sau 2 de obezitate, ceea ce reprezinta o problema grava de sanatate; ei, precum si cei care s-au inscris la preselectie, au constientizat aceasta problema, iar acest lucru reprezinta un prim pas catre rezolvare.

Programul “Da jos burta!” poate fi sansa pentru a porni pe un drum corect catre un stil de viata sanatos, in care se vor imbina o alimentatie echilibrata cu activitatea fizica practicata in mod constant. Echipa formata din antrenori si nutritionist le va sta la dispozitie concurentilor pentru a le oferi cele mai bune indicatii si pentru a-i monitoriza pe termen lung”, spune Serban Damian, nutritionist sportiv si colaborator permanent al revistei.
 
Cei opt concurenti, cititori ai revistei Men’s Health, au fost selectati prin tragere la sorti din cateva sute care s-au inscris la concurs si au intrat intr-un program de patru saptamani, care se va desfasura intre 30 mai si 26 iunie. Constantin Zamfirescu, cunoscut sub numele de Gogoase, din serialul “Trăsnitii” s-a hotarat sa-i incurajeze prin exemplul sau.

“Astazi am luat parte la primul antrenament Da jos Burta! 2011. Nu a fost usor, dar nici nu ma asteptam sa fie. Pentru mine, concursul Men’s Health este o mare provocare. M-am hotarat sa-mi schimb stilul de viata, sa renunt la acele obisnuinte care mi-au devenit a doua natura. E greu, dar voi reusi cu ajutorul antrenorilor si nutritionistului. In plus, cred ca am mai multa ambitie decat toti ceilalti concurenti la un loc. Vreau sa fiu un exemplu! Oricat de “Trasniti” ar fi, Gogoase si Coana Frosa au nevoie si ei de o schimbare de ordin estetic”

Mai multe detalii despre concurentii si premiile din acest an pe  https://www.menshealth.ro/da-jos-burta

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here