Maratonul Internațional București 2011

0
224

 

Men’s Health și Asociația Bucharest Running Club te așteaptă pe 9 Octombrie, la 9.30 în Piața Alba Iulia, la startul celei de-a patra ediții a Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon, unul dintre cele mai mari evenimente de atletism stradal găzduit de București.

 

Invităm alegătorii să se înscrie în persoană la una dintre cursele competiției începînd cu 7 Octombrie la Sport Expo în Piața Alba Iulia: vineri, 7 octombrie între orele 13-20, 8 octombrie, între orele 9-20 și în dimineața de 9 octombrie între orele 7-9. Toți participanții înscriși online trebuie să își ridice kiturile de participare pînă în data de 9 octombrie la ora 9.00.

 

Anul acesta copiii se vor bucura de o zi dedicată numai lor în cadrul maratonului, pe 8 octombrie, în Piața Alba Iulia, cu startul la 10.00. Crosul Copiilor este o zi special pregătită pentru copiii pasionați de alergare, cu premii, activități și surprize ce îi vor încînta pe micii sportivi. Copiii cu vîrsta între 4 și 12 ani se pot înscrie în concurs, iar cei cu vîrsta de peste 12 ani sunt așteptați la Cursa Populară Gillette din 9 octombrie.

 

Raiffeisen Bucharest International Marathon așteaptă alergători antrenați să alerge la cursa Maraton – 42, 195 km , semi-marathon-21,095 km sau ștafetă – 4X10,54 km, dar și alergători amatori care se pot înscrie la Cursa Populară Gillette – 4 km sau la Crosul Copiilor ce are loc în data de 8 octombrie. Persoanele cu dizabilități pot concura la Cursa Scaunelor cu Rotile.

 

Federația Română de Atletism organizează pe 9 octombrie, în cadrul RBBIM Campionatul Național de Maraton , Seniori, Tineret și Juniori , masculin și feminin și Campionatul Național de Maraton pentru Veterani . Fondurile strînse vor merge la cele două organizații non-profit afiliate maratonului: Viitor Plus – Asociația pentru dezvoltare durabilă și Hospice Casa Speranței.

 

Mai multe pe www.bucharest-marathon.com .

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here