La multi ani, National Geographic!

0
220

O expozitie foto, mai multe evenimente de diseminare a cunoasterii despre natura, istorie, stiinta, un uimitor moment 3D gazduit de AFI Cotroceni si o binemeritata seara de gala pentru prietenii National Geographic marcheaza la inceput de mai cei 125 de ani de existenta ai editiei internationale si cei 10 ani ai National Geographic Romania.

UPC Romania s-a alaturat National Geographic si sustine evenimentele acestei saptamani aniversare, in calitate de partener.
“Sustinerea acestei serii de evenimente National Geographic se incadreaza natural in strategia noastra. Recent am lansat campania Descopera ceva extraordinar in fiecare zi, prin care ii invitam pe romani sa afle zi de zi lucruri noi cu ajutorul tehnologiei digitale de la UPC. Credem ca este foarte important sa fii curios si sa explorezi in permanenta, iar saptamana aniversara National Geographic se aliniaza perfect cu initiativele noastre”, declara Ariana Badin, director Comunicare, Marketing si PR UPC Romania.

Revista National Geographic s-a nascut din initiativa unor exploratori si cercetatori cu viziune de a raspandi cunostintele geografice in randul publicului larg. Dupa un secol si un sfert de existenta, in care a determinat generatii intregi sa aiba grija de planeta, NG se afla in continuare in fruntea educatorilor.

Primii care semnalizeaza marile probleme ale lumii – incalzirea globala, criza petrolului, a alimentelor, a apei, explozia demografica – primii care lupta, prin constientizare, impotriva despaduririlor, a poluarii, a risipei, dar si a intolerantei si discriminarii, jurnalistii, fotografii si editorii NG invita acum publicul din Romania sa sarbatoreasca alaturi de ei.
Si sa sarbatoreasca afland lucruri noi, pentru ca deviza noastra este: CUNOASTE LUMEA SI O VEI SCHIMBA.

Deoarece noua tema majora a NG, anul acesta, este explorarea, putem fi cu totii exploratori, deschizandu-ne mintea spre marile intrebari ale timpului nostru.

Vino pe 7 mai sa vezi o defilare a faunei salbatice din Romania – o lectie de conservare fara cuvinte; pe 9 mai la o lectie pasionanta de istorie dacica, cu povesti de la specialisti si cu film (un alt fel de documentar despre daci, productie SUA), iar pe 10 mai la o dezbatere stiintifica alaturi de mari nume romanesti din cercetarea de ultima ora.
Si pentru un final de neuitat, intre 10-12 mai 2013 un spectacol Augmented Reality te va introduce chiar in mijlocul delfinilor, dinozaurilor si altor fiare de temut.

Programul complet al activitatilor aniversare este afisat pe natgeo.ro
 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here