(P) See you soon, with the Kings! Cel mai bun show pe gheaţă!

0
1733
Kings on Ice

Vom avea din nou bucuria de a-l revedea pe campionul mondial Evgeni Plushenko, patinând în acompaniamentul violonistului Edvin Marton, care a creat compoziţii muzicale noi, special pentru numerele de început şi de final ale show-ului din Bucureşti.

Se doresc a fi momente inedite şi pline de emoţie, care să dea spectacolului un aer special. Pentru că aşa le stă bine unor artişti care se respectă: să se reinventeze de la un show la altul şi să ofere publicului noutate.

Şi asta nu e tot! O tânăra şi încântătoare „Regina a gheţii” , Adelina Sotnikova , campioană olimpică en-titre va performa alături de ei pentru întâia oară. Sotnikova este numită figura „fenomen” a patinajului după ce, la vârstă de 13 ani, a reuşit salturi extrem de complicate într-un singur program.

Profesionalismul patinatorilor, un acompaniament muzical de excepţie, totul îmbinat cu un show de lumini special creat pentru publicul din Bucureşti, vor transformă evenimentul într-unul cu adevărat memorabil.

Şi mai urmează multe surprize, întrucât pe lângă numele deja consacrate ale campionilor patinajului artistic, show-ul va avea numere spectaculoase de acrobaţii pe gheaţă, susţinute de acrobaţi profesionişti.

Pentru a promova spectacolul din 16 Noiembrie, violonistul Edvin Marton va veni special în Bucureşti pe 10 şi 11 Octombrie pentru a fi prezent în emisiuni TV şi pentru a vorbi despre ce înseamnă un show complet, muncă din spate şi mulţumirile de după. Bineînţeles, va avea alături şi celebra sa vioară Stradivarius, care a fost realizată în anul 1697 şi la care a cântat însuşi Niccolo Paganini.

Biletele se pot achiziţiona online pe www.eventim.ro sau prin reţeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti, hipermarketurile Carrefour şi benzinăriile OMV).

Un eveniment organizat de QUANTUM MEDIA.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here