Înoată la Swimathon pentru o cauză umanitară

0
221

Evenimentul este organizat de Fundaţia Comunitară Bucureşti şi Asociaţia pentru Relaţii Comunitare. Swimathon aliniază la start 19 cauze comunitare și un caz umanitar: viața unui băiețel de 6 luni. 30 de echipe şi peste 120 de înotători – persoane publice, angajați din companii  sau oameni cu spirit civic – se adună la Swimathon și înoată pentru cauzele în care cred.

De asemenea, Fundaţia Comunitară Bucureşti strânge fonduri pentru a acoperi costurile de organizare a Swimathon, iar Asociaţia pentru Relaţii Comunitare, pentru programul YouthBank.

Persoanele publice care înoată sunt actrița Ioana Ginghină pentru Asociația Învingem Autismul, vedeta tv Roxana Iliescu pentru cazul umanitar,  fotbalistul Miodrag Belodedici pentru Salvați Copiii,  scriitorul Vasile Ernu  pentru Festivalul Internațional de Literatură de la  București, actorul Vladimir Drăghia, pentru Mai Mult Verde. Actrița Andreea Ibacka este gazda evenimentului de la Bazinul Olimpic Lia Manoliu.

Intrarea la eveniment este liberă pentru oricine vrea să susţină la faţa locului unul dintre proiecte. Copiii vor avea programe distractive speciale pentru ei.

Dacă vrei să susții unul dintre proiectele înscrise în Swimathon poți face donații în timpul evenimentului sau online, la swimathonbucuresti.ro/doneaza.

Despre Swimathon București
Swimathon este întâlnirea plină de energie între oameni care cer ajutorul şi oameni care sar în apă să-i ajute. Este un mecanism prin care comunitatea se întâlneşte, interacţionează şi se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante. Organizaţiile sau grupurile de iniţiativă înscriu cauze din comunitatea locală, companiile şi înotătorii aleg pentru ce se implică, iar susţinătorii donează pentru fiecare lungime de bazin înotată de favoriţii lor.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here