Îndrăznește să te schimbi! Matrix îți arată cum!

0
514
matrix

Blondul, gri-ul și tonurile de albastru sunt din ce în ce mai râvnite printre nuanțele preferate de bărbați, în ceea ce privește hairstyling-ul.

Dar cum obținem acest look fără să ne distrugem părul și fără să riscăm să obținem o culoare gălbuie, lipsită de farmec?

Ei bine, este mai simplu decât crezi! Dacă te-ai hotărât că 2017 este anul în care ai, în sfârșit, curaj să îndrăznești, Matrix îți dă o mână de ajutor! Cu ajutorul său, vei putea obține orice nuanță îți dorești, ba chiar o schimbare spectaculoasă, fără să îți distrugi complet podoaba capilară.

Atunci când îți dorești, de exemplu, o nuanță de alb sau cenușiu, primul pas pentru a obține acest efect este decolorarea. Însă îngrijirea post-decolorare este și mai importantă. Pentru a nu risca să te trezești cu tonuri de galben nedorite după prima spălare, Matrix îți pune la dispoziție Total Results SoSilver – un șampon ce te va ajuta să îți păstrezi culoarea dorită atât timp cât îți dorești.

Cât despre coafare, Style Link Grip Definer te va ajuta să îi dai părului tău forma dorită fără să îl încarce sau să îl lase lipicios, iar Style Link OverAchiever te va ajuta să fixezi rezultatul obținut, pentru un efect de lungă durată.

În plus, dacă simți că părul tău nu are volumul pe care ți l-ai dorit, Total Results High Amplify de la Matrix te va ajuta să îi oferi părului tău un plus de dimensiune!

Total Results SoSilver – 34 ron
Style Link Grip Definer –  64 ron
Style Link OverAchiever – 51 ron
Total Results High Amplify – 34 ron

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here