Începe Dă jos Burta! 2011

0
239

Men’s Health pornește din nou bătalia împotriva kilogramelor nedorite. Ediția din 2011 a concursului Dă jos Burta! promite câștigătorilor premii frumoase și kilograme în minus

                       

Sute de cititori s-au înscris în concursul Dă jos Burta 2011!, program care se va desfășura între 30 mai și 26 iunie, timp de patru săptămâni. Revista Men’s Health și-a propus să demonstreze încă o dată că un regim de slăbire poate fi amuzant și plăcut. Opt concurenți vor avea ocazia să lucreze cu cei mai buni specialiști în antrenament fizic, nutriție și medicina sportivă. Constantin Zamfirescu, cunoscut sub numele de Gogoașe, din serialul “Trăsnitii”, difuzat de Prima TV, s-a hotărât să încurajeze concurenții înscriși și să participle anul acesta la programul propus de specialiștii revistei.

 

“Nu vreau sa particip, am nevoie! S-au adunat destule motive ca anul acesta să iau atitudine. Aspectul, starea de sănătate, durerile de spate care se amplifică în urma unui accident, nevoia de mișcare și placerea de a face sport– toate acestea sunt suficiente motive. E vremea sa renunț la clasicele pretexte la care recurgem toti, cei supraponderali, cum ar fi lipsa timpului. Chiar am s-o fac cu mare plăcere și abia aștept să încep antrenamentele! Și poate scap de acest sindrom numit «obezitate morbidă”. Sună așa de… morbid!”, a mărturisit Constantin Zamfirescu organizatorilor concursului.

 

Obiectivul programului Dă jos Burta! este acela de a face cunoscute principiile sănătoase promovate de Men’s Health. Prin acest program se urmărește redistribuirea activităților cotidiene, controlarea meselor și introducerea exercițiilor fizice în programul de zi cu zi al concurenților. Concursul îndeamnă la un stil de viață sănătos prin trecerea de la sedentarism la activitate fizică susținută, dar bine dozată, precum și de la o alimentație dezordonată și bogată în excese, la una caracterizată prin echilibru și moderație.

Va fi o incercare placută pentru cei opt finaliști, deoarece programul de antrenament fizic se desfasoară într-unul dintre cele mai elegante cluburi de fitness din București: World Class Health Academy The Grand din Marriott. Timp de patru săptamăni cei opt concurenți și guest star-ul ediței se vor antrena cu Andreea Pavel și Alexandru Marcu, doi dintre cei mai valoroși Master Traineri World Class. Dietele persoanlizate vor fi asigurate de Șerban Damian, specialist în nutriție și colaborator permanent al revistei. Cei care vor scadea cel mai mult în greutate (și în centimetri la burtă) vor fi premiați și prezentați la loc de cinste în Men’s Health, ediția iulie-august.

 

Toți participanții din acest an vor beneficia de intrare gratuită la World Class pe perioada antrenamentelor și de echipament sportiv complet oferit de ASICS Romania. Înainte și după concurs vor fi efectuate analize medicale complete la centrul medical MedLife și măsurători la Centrul de nutriție Superfit. Pe tot parcursul programului concurenții vor bea apa minerală Bilbor, oferită de compania Bilbor Mineral Water.

1
2
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here