Încă un actor din Game of Thrones vine la East European Comic Con!

0
288

Daniel Portman, care îl interpretează pe tânărul Podrick Payne în serialul fantasy „Game of Thrones”, va veni luna aceasta la București în cadrul East European Comic Con.

Actorul scoțian Daniel Portman este cel de-al cincilea actor de la Hollywood care va lua parte la eveniment, după Mark Pellegrino („Supernatural”, „LOST”), Sylvester McCoy („Doctor Who”, „The Hobbit”), David Anders („Vampire Diaries”, „Once Upon A Time”) și Charles Dance („Game of Thrones”, „The Imitation Game”, „Dracula Untold”).

Daniel Portman2

În „Game of Thrones”, Portman îi dă naștere lui Podrick Payne, un scutier aparent naiv și timid, care s-a remarcat prin acțiuni surprinzătoare, de mare curaj, atât în perioada cât a fost în slujba lui Tyrion Lannister pe care chiar l-a salvat de la o tentativă de asasinat, cât și atunci când a însoțit-o pe Brienne din Tarth în lunga și anevoioasa căutare a Sansei Stark. Însuși Jamie Lanister i-a încredințat lui Brienne serviciile lui Podrick, bazându-se pe loialitatea și dârzenia lui.

Actorul scoțian s-a remarcat la 16 ani atunci când i-a fost atribuit primul rol însemnat, în thrillerul supranatural, „Outcast”, în care l-a avut pe James Nesbitt drept partener de platou. Mai apoi, a urmat un rol scurt într-un serial scoțian, “River City”, iar la doar 19 ani a fost distribuit în rolul lui Podrick.

Cei aproximativ 40.000 de vizitatori așteptaţi la ediția din mai 2016 vor avea parte de o experiență de neuitat: pe lângă întâlniri cu actori de la Hollywood, vor exista o competiție regională de gaming și o întreagă zona destinată jocurilor video în care vor putea fi testate cele mai noi apariții. Vor avea loc, de asemenea, concursuri de cosplay pentru toți cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat. Vor exista și quiz-uri, elemente de recuzită de pe platourile de filmare, interacțiuni cu expozanții, dar și cu cei mai importanți creatori de content din mediul online. Printre aceștia din urmă se numără Romercial, Dani pe Net și Creative Monkeyz, urmând ca în perioada următoare să fie anunțate și alte nume sonore.

Biletele pentru fotografiile și autografele cu Daniel Portman vor fi disponibile începând cu data de 9 mai.

Totodată, perioada de pre-sale se prelungește, astfel că, până duminică, 8 mai, se mai pot achiziționa bilete la preț redus.

Abonamentele sunt disponibile în reţeaua EVENTIM, la preţul de 89 de lei. Mai multe detalii privind prețurile biletelor puteți consulta pe www.eventim.ro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here