HEALTH & BEAUTY EXPO – 25-27 NOIEMBRIE 2011 SALA PALATULUI

0
173

Cea de-a doua editie Health & Beauty Expo porneste de la ideea ca frumusetea merge mana in mana cu o viata sanatoasa. Orice persoana, cu adevarat sanatoasa, radiaza de frumusete si orice persoana, cu adevarat frumoasa, radiaza de sanatate.

In ultimii ani, industria sanatatii si a frumusetii a evoluat atat de mult, incat trebuie sa depunem tot efortul pentru a tine pasul cu aceasta evolutie. Ne trebuie un loc unde sa aflam care sunt ultimele realizari in domeniul sanatatii si frumusetii si sa le alegem pe cele mai benefice pentru noi.

Lista expozantilor cuprinde nume prestigioase ca: Farmaciile Catena, Oriflame Romania, Laropharm, Prisum Himalaya, Maraviglia, Zepter International, Co& Co Consumer, Laboratoarele Vivanatura, QM Electronic, Maria Regina Residence si multe altele.

Mai mult, la acest eveniment participa specialisti de top din domeniile sanatatii – medicina si psihologie – si frumusetii precum: Profesor doctor Gheorghe Mencinicopschi – director al Insitutului de Cercetari Alimentare Bucuresti, Dr. Ana Culcer – Medic primar pediatru-neonatolog, Seful sectiei de Nou Nascuti din cadrul Spitalului Universitar Bucuresti, Membru fondator in Asociatia Secretul Evolutiei, Dr. Simona Maria Vladica – Doctorand la Universitatea Bucuresti, Lector Universitar– Facultatea de Psihologie, Universitatea Ecologica din BucurestiSteluta Tudose – terapeut, Mihaela Popa – psiholog si psihoterapeut – trainer dublu abilitat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului , Musat Alexandru – fizician si multi altii.

 Editia romanesca a expozitiei Health and Beauty va aduce toate inovatiile companiilor internationale din domeniile sanatatii si frumusetii chiar in centrul capitalei Romaniei: Bucuresti, Sala Palatului. Veti avea posibilitatea sa intreprindeti o noua activitate, sa gasiti parteneri de afaceri sau doar sa veniti si sa va bucurati de frumusetea expozitiei noastre cu atmosfera ei plina de viata, de seminariile si conferintele sustinute de catre specialisti din domeniu si de demonstratiile sportive de fitness, aerobic, zumba, kangoo jumps, tae bo, pilates, prezentate de cluburi si asociatii sportive de renume.Si nu in ultimul rand pentru ofertele, reducerile si demonstratiile de make-up, hair styling si nail art care vor avea loc in cadrul evenimentului.

 INTRAREA ESTE LIBERA, dar locurile sunt limitate! Afla mai multe detalii pe http://www.health-beauty-expo.com/ si inscrie-te chiar acum la : http://www.health-beauty-expo.com/conferinte/

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here