Hai sa facem sex

0
235

Pe 30 aprilie, La Scena te asteapta cu o meditatie dulce-amara pe tema, atat de actuala, a lipsei de comunicare, de iubire, a insingurarii si instrainarii.

"Sunteti singuri si tristi? Care dintre voi stie cum e adevarata singuratate? Singuratatea absoluta? Ce stiti despre adevarata nevoie de sex? Vorbiti despre sex, dar, de fapt, tanjiti dupa iubire si caldura."
Hai sa facem sex! reprezinta o meditatie dulce-amara pe tema, atat de actuala, a lipsei de comunicare, de iubire, a insingurarii si instrainarii. Lumea noastra nu e alcatuita numai din insi competitivi, din invingatori, ci si din oameni vulnerabili, pe care esecurile ii marcheaza.
Patru personaje colorate, fiecare cu pozitia lui, intr-un spatiu de joc ca un joc de X si 0 desenat cu carioca. Sunt sotia, sotul, fata si profesorul. Sotia si sotul cui ? Ce fel de fata ? Ce fel de profesor ? N-o sa aflam decat spre sfarsit. Se intalnesc pe rand in combinatii de doi sau trei si isi propun sa faca sex. Ba vor, ba nu vor, ba mai mult vor altceva. Ce vor de fapt ? Tot la sfarsit ne vom da seama. Cu ce ne ajuta asta ? Sa intelegem ca acelasi lucru il vrem multi dintre noi de fapt. Ne-ar placea sa credem ca majoritatea. Daca nu toti.


De Valentin Krasnogorov
Regia: Felix Crainicu
Scenografia: Maria Nicola
Distributia: Darius Daradici, Ioana Ernea, Valentin Paraschivu, Monica Sandulescu Alexandru Zob

 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here