Guinness celebreaza St Patrick’s Day in puburile din intreaga tara

0
203

In acest weekend ai toate motivele sa petreci in stil irlandez


Guinness, berea stout numarul 1 in lume, sarbatoreste St. Patrick’s Day in weekend-ul 15-17 martie. Anul acesta, de St Patrick’s Day, Guinness si-a propus sa aduca spiritul petrecerilor irlandeze in cele mai mari puburi din Romania, pregatind surprize marca Guinness, in stilul „Paint the Town Black”.

In perioada 7 – 17 martie, Guinness a pregatit o serie de activari in 85 de puburi partenere din toata țara. Actiunile Guinness vor avea loc in 25 de orase, printre care Brasov, Sibiu, Ploiesti, Constanta, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Oradea, Craiova si Bucuresti.

Conceptul „Paint the Town Black” este promovat in Romania prin decalogul „postului negru Guinness” – 10 reguli stricte pentru adevaratul consumator de Guinness. Astfel, cei care respecta decalogul si beau minimum trei pinturi de bere in perioada campaniei pot castiga mii de premii instant sau, prin tragere la sorti, un weekend pentru doua persoane la Dublin, cu ocazia Arthur Guinness’ Day (septembrie 2013). Premiile pregatite de Guinness constau in pinturi de bere, CD-uri cu muzica irlandeza sau celebrele palarii Guinness.

Bucurestenii vor putea participa pe 17 martie, de St. Patrick’s Day, la un spectacol in aer liber organizat in Centrul Istoric al Bucurestiului, in parteneriat cu Ambasada Irlandei. Dupa concert, bucurestenii sunt asteptati cu multe surprize si oferte in puburi, pentru a continua petrecerea alaturi de Guinness.

Pentru mai multe detalii despre evenimente intra pe pagina de Facebook Guinness Romania.

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here