Gillette Fusion ProGlide ofera acelasi barbierit confortabil chiar si in raspar

0
279

Majoritatea barbatilor se confrunta cu o senzatie de disconfort in timpul si dupa barbieritul in raspar, iar unii dintre ei vad acest lucru ca fiind testul suprem pentru aparatul lor de ras. Gillette Fusion ProGlide le ofera acum barbatilor posibilitatea de a se barbieri in raspar fara sa simta vreo senzatie de disconfort.

Tehnicile de barbierit ale barbatilor sunt foarte variate. Unii barbati se barbieresc doar de sus in jos, altii folosesc doar miscari de jos in sus, insa majoritatea se barbiereste folosind o combinatie intre cele doua tipuri de miscari. Prin urmare, multe fire de par sunt taiate in sensul invers al cresterii.

“La Gillette intotdeauna se pune accent pe ceea ce isi doresc barbatii. Stim ca atunci cand ai un inceput de zi nu prea grozav, totul poate merge pe dos. Ne-am asumat responsabilitatea de a le oferi barbatilor cea mai buna experienta de barbierit, chiar si in raspar. Gillette Fusion ProGlide defineste un nou standard de barbierit pentru peste 600 de milioane de barbati din lume care au incredere in Gillette si le ofera un start bun al zilei“, a declarat Razvan Resmerita, Brand Communications Manager Shave Care Balkans.

Echipa Gillette la dispozitia ta
Luni, 22 octombrie, a avut loc evenimentul de lansare a aplicatie de Facebook “Echipa Gillette” formata din Cabral, Cornel Ilie, Victor Slav si Raul Rusescu. Membrii echipei au dezvaluit care sunt hobby-urile lor si le-au aratat invitatilor cum iti desfasoara ei activitatea in timpul liber. Cabral, carismaticul prezentator TV, este un adevarat luptator de kickboxing, Cornel Ilie, cantaret, solist si chitarist asa cum il stim mereu, este pasionat fotografie, iar Raul Rusescu jongleaza in bucatarie cu preparatele culinare pretentioase la fel de bine cum jongleaza cu mingea pe terenul de fotbal. Victor Slav este instructor de fitness, iar acest lucru se vede atunci cand prezinta vremea zilnic la TV. Este atent atat la conditia vremii, cat si la conditia sa fizica.

4 pasiuni diferite, 4 colturi Gillette diferite in care se afla 4 barbati diferiti, insa toti avand un ritual zilnic comun: cel mai confortabil barbierit in raspar oferit de Gillette Fusion ProGlide.

Incepand de pe 22 octombrie, timp de 4 saptamani, echipa Gillette te invita sa ii urmaresti pe pagina de Facebook Gillette si sa intri in aplicatie – uploadeaza-ti pasiunea si intalneste-i pe cei 4 barbati ai echipei Gillette, mereu in par si in raspar.


Un ritual mai placut
Gillette te invita sa transforme barbieritul, chiar și pe cel in raspar, intr-o experiența confortabila cu Gillette Fusion ProGlide™.

Gillette Fusion ProGlide are o tehnologie unica menita sa ofere un confort incredibil chiar in timpul barbieritului in raspar datorita:

• Lamelor mai subtiri si mai fine care permit o alunecare usoara a aparatului pe suprafata pielii pentru un confort excelent.
•Micro pieptenelui (caracteristic exclusiv aparatelor ProGlide Power) care ajuta la poziționarea firelor de par și la ghidarea acestora spre lame.

 


 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here