(P) Forever 21 deschide primul magazin în România

0
278
Forever 21

Forever 21 a ales capitala României pentru a-și deschide primul magazin din țară în această toamnă. Și pentru că în București este suficient să te plimbi pe stradă ca să observi tineri care iubesc moda, se bucură de ea și trăiesc cu ea, capitala României pare să fie locul perfect pentru a găzdui o adevărată legendă americană: Forever 21.

Deschiderea primului magazin Forever 21 în București va avea loc pe data de 3 septembrie, la mall-ul PARKLAKE, unde primii 300 de cumpărători vor primi vouchere cadou în valoare de 50 Lei.

Din momentul în care FOREVER 21 a surprins Los Angeles-ul acum 30 de ani, brandul a devenit faimos în întreaga lume pentru abilitatea sa de a fi mereu în tendințe, inspirate de stilul de viață, spiritul și dorințele generațiilor tinere. Peste ocean și în întreaga lume, FOREVER 21 a devenit un simbol al unui loc unde toată lumea poate descoperi noile tendințe de fashion, muzică și cultură.

FOREVER 21 este destinația finală pentru toate stilurile, formula sa de succes pentru fast fashion oferindu-le clienților cele mai noi produse de top, inspirate din ținutele de pe podiumurile de modă.

Dacă ar trebui să descriem Forever 21 într-o frază am spune că este un brand de fast fashion exclusiv, inspirat de street style, cu haine făcute din materiale de calitate superioară, la prețuri accesibile.

Dinamic, inventiv, accesibil, dar luxuriant, fresh și elegant – Forever 21 este unul dintre brandurile americane favorite, preferate de iubitorii de fashion care doresc să fie excepționali ca multe celebrități de la Hollywood. Printre cei mai mari fani ai brandului se numără Jenifer Lopez, Selena Gomez, Mila Kunis sau surorile Kardashian.

Forever 21

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here