Finnish Cocktail Club

0
346

Finnish Cocktail Club e un concept nou in centrul istoric, un loc unde oamenii pot veni sa se distreze intr-un spatiu deosebit, cu un decor futurist care se remarca prin sferele metalice si spatiul foarte deschis. Finnish Cocktail Club e un local ultramodern si care aduce un aer fresh in zona atat de aglomerata de baruri si puburi.

La Finnish gasesti o varietate mare de cocktailuri, de la cele clasice pana la cocktailuri signature, create special pentru aceasta locatie. Show-urile de bar nu lipsesc in weekend si sunt realizate de Ionut Toader, barman cu experienta in scena competiilor din tara si strainatate. Sticle in flacari, shoturi flambate si cocktailuri create personalizat pentru clienti intregesc atmosfera.

In fiecare zi a saptamanii, cei de la Finnish au ceva special pregatit. Marti, spre exemplu, e Fashion Night Out, eveniment in cadrul caruia un alt designer roman vine isi prezinta colectiile. Miercuri e DJ’s Night Out, un proiect de muzica electronica, la pupitru fiind dintre cei mai talentati DJ autohtoni. Joi puteti sa experimentati o mare varietate de coktailuri, in cadrul Cocktails Night, iar in weekend e program de club pana la orele diminetii. In fiecare saptamana, insa Finnish te surprinde si cu alte suprize, precum Noapte Devoratorilor de Publicitate, petreceri tematice, seara vedetelor si altele.
In timpul zilei, Finnish Cocktail Club va asteapta dupa ora 15 sa va bucurati si de o admosfera lounge, fie ca beti o cafea, mancati un sandvici sau incercati un cocktail nou. Experimenteaza momentele importante din viata ta in locatia potrivita!

Adresa: Str. Selari, nr. 28, Bucuresti
Telefon: 0753.578.209
finnish.ro

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here