Disco cycling maraton in aer liber

0
255

Bucuresti, 23 mai 2011:  80 de impatimiti ai sportului s-au gandit sa socheze publicul  si sa isi scoata bicicletele de indoor cycling in fata World Class  Jolie Ville  pentru un maraton de 4 ore. Da, 4 ore de cycling, fara intrerupere, excess de adrenalina si ambitie, play list antrenant, “real disco vibe”,   instructori efervescenti si  mii de calorii in minus.

               

Andrei Penu, Schwinn Cycling Silver Level Instructor World Class Heath Academy impreuna cu echipa: Cristina Constantinescu, Bogdan Dorobantu, Anca Bucur, Stefan Cusursuz si Cristian Aionesei au  condus cei 80 de participanti la maraton impartasind energia, profesionalismul si pasiunea pentru o viata sanatoasa, hranita prin sport.
Au urmat 4 ore spumante care au contopit avantajele fizice si psihice ale acestui sport atat de apreciat si eficient:

 

Avantaje Fizice

  •     Pierderea in greutate ;
  •     Imbunatatirea activitatii inimii si a plamanilor;
  •     Scaderea riscului de imbolnavire a acestora;
  •     Cresterea perfomantelor maximale;
  •     Imbunatatirea nivelului de colesterol si trigliceride;
  •     Un somn mai bun ;

Avantaje psihice:

  •     Scaderea pana la disparitie a stresului si anxietatii;
  •     Cresterea increderii in sine;
  •     Imbunatatirea puterii de concentrare;

Surpriza majora a fost sa ii vedem pe aproape toti rezistand toate cele patru ore, semn ca antrenamentul de la cursuri a dat roade.
Cycling fever nu se opreste aici! Sambata, 28 mai, la World Class Downtown, urmeaza inca 4 ore de pierdut calorii, participantii avand de ales intre Cycling Chill de la 10:00 sau Cycling Fever de la 12:15.
Privind experienta instructorilor, Marius Nedelcu-Country Manager World Class Romania spune ca: “Echipa World Class Romania este formata din cei mai buni profesionisti din industria wellness-ului din Romania si de peste hotare. In ceea ce priveste pregatirea trainerilor, punem accent pe perioada de training si de acordare de certificari recunoscute la nivel european.
Sub motto-ul “Excelenta in personal training” am creat o super- echipa cu cei mai buni traineri personali din Romania. World Elite Team by World Class ii ajuta pe clientii sai sa inteleaga importanta antrenamentelor regulate, a nutritiei echilibrate si a unui stil de viata sanatos.”
Centrele World Class din Romania ofera acces in salile de Gym, Aerobic, Cycling si Relaxation Area&SPA, punand la dispozitia membrilor sai programe premium.
 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here