Redescoperă selecția de ceai verde Twinings!

0
1005
ceaiul verde

În Occident ceaiul verde a câștigat o notorietate destul de mare, mai ales în ultima perioadă, datorită multiplelor beneficii pe care le are asupra sănătății, prin aportul de antioxidanți și flavonoizi, prin gustul său răcoritor, dar și în combinații cu alte arome.

Ceaiul verde este obtinut din frunzele de ceai proaspat culese si puse la uscat pentru timp scurt. In cei peste 300 de ani de cautari, am reusit sa gasim cele mai bune amestecuri, obtinand un sortiment exotic de ceaiuri verzi!

Twinings considera ca ceaiul verde Twinings este cel mai bun! Selectam frunezele de ceai din gradinile de ceai din toata lumea, printr-un proces caruia ii oferim o deosebita atentie si cand tratezi ceaiul cu multa dragoste si atentie, acesta ti-o ofera la randul lui!

Twinings nu face doar cel mai aromat, revigorant si uimitor ceai verde din lume, dar si-a lasat creativitatea sa obtina cele mai sofisticate amestecuri!

Aruncă o privire prin gama Green Tea Twinings și vei înțelege ce spunem! Pure Green Tea, Green Tea & Lemon, Green Tea Lemon & Honey, GreenTea & Mint, Green Tea & Jasmine, Green Tea & Forest Fruits, Green Tea & Pineapple and Grapefrut – energizant, plin de savoare.

Natural şi plin de antioxidanţi cu un gust delicat şi o culoare subtilă vă creează starea activă necesară începerii unei noi zile.

Asiaticii cred în proprietățile medicinale ale ceaiului verde din vremuri străvechi, folosind această băutură pentru a trata o serie intreaga de afecțiuni, de la durerile de cap, până la depresie.

Cercetatorii spun că medicina traditională chinezească foloseste ceaiul verde ca remediu natural de cel puțin 4000 de ani.

Ceaiul verde este recunoscut în toată lumea pentru efectul de reducere a colesterolului sau pentru ajutorul dat în întărirea sistemului imunitar atunci când este introdus în dieta zilnic’.

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here