Depaseste-ti limitele!

0
213

Odata cu venirea primaverii, incepe o noua aventura: un nou sezon de zbor, adrenalina, cer fara limite, tinte incredibile, evenimente la inaltime si un grup de prieteni din ce in ce mai mare – comunitatea pasionatilor de parasutism, din care puteti face parte incepand cu primul salt in tandem.

In perioada aprilie – noiembrie 2013, in fiecare weekend, vineri – duminica, TNT Brothers te asteapta la centrul de parasutism privat de la Clinceni, langa Bucuresti, sa sari cu parasuta sau sa admiri demonstratiile profesionistilor.

Fa-ti cadou o doza de adrenalina, un salt cu parasuta de la 4.000 m, in tandem cu un instructor profesionist TNT Brothers!

Cine poate sari cu parasuta?
Oricine isi depaseste limitele si isi doreste sa se bucure de fiecare clipa la intensitate maxima! Varsta minima pentru un salt in tandem cu parasuta este 18 ani. Daca ai intre 16-18 ani si iti doresti sa incerci senzatia unui salt, ai nevoie de acord din partea parintilor, legalizat de catre notar.

Calendar de evenimente 2013
•In perioada aprilie – noiembrie 2013, poti sari cu parasuta in fiecare weekend, vineri-duminca.
•Sarbatoreste 1 mai si Pastele cu TNT Brothers: 1-7 mai 2013: 7 zile de salturi in tandem cu parasuta, cursuri de initiere pentru amatori si sesiuni speciale de perfectionare, in care parasutistii profesionisti vor avea ocazia sa isi imbunatateasca tehnica alaturi de instructori calificati la nivel international.
•Bucharest Skydiving Boogie & Training Camp, editia de primavara: miercuri, 24 mai – duminica, 28 mai, editia a IV-a: 5 zile de petrecere in aer liber cu skydiving, muzica si distractie!

tnt-brothers.ro
 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here